0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni nesil araçlar içinde kulanırken acı çektiğim tek araç polodur içine sığamadım
Bugün amcamın 2012 model polosuna boya koruma yapmakla uğraştım. Araçla kısa bir şehiriçi yapmam gerekti... Hissettiklerim;* Öncelikle direksiyon... Aman Allahım, bu aracın direksiyonu bu kadar ağırmıydı, sert miydi? İnanamadım... Yariste tek elle rahat raaht manevra yaparken park işlemleri esnasında polo bana kelimenin tam manasıyla "kazık" gibi geldi...*Dar... Çok dar... Boyum 1.78 ve başım tavana değip durdu aracı sürerken... Bu kadar dar mıydı bu araç dedim... Tavan bariz şekilde basık... Zaten bunu tavana boya koruma yaparken de hissettim. Yarisime boya koruma yaparken tabure şarttı poloda ayakta rahatça işlemi gerçekleştirdim...Bonus:*Düz vites... Elbette bu poloya has bir mevzu değil ama 8 ay sonrası ilk kez düz vitesle şehir içine çıkınca, ilk 5-10 dakika hayata küstüm... Sonra biraz alıştım ama otomatik vitesin gözünü seveyim dedim Ha bu arada, evet kapının kapanma sesi çok tok :p
...1.78 ve başım tavana değip durdu aracı sürerken...
Okuyunca anlayamadığım , ben bu poloya nasıl sığıyorum, bend e bir sorun var
Sanırım sorun benim oturma stilimde.. Bilemiyorum.. Ben koltugu biraz one cekerim surerken.. Bu yuzden olabilir kafamin tavana degmesi.. Yoksa koltuk en assagidaydi eminim.. Belki onde bombe var ve o yuzden tavana degdim arkaya ceksem koltugu degmezdim herhalde... Ama ben yariste de bu sekilde oturuyorum... Basik geldi sonucta...
Bu konu yavaş yavaş vw-Toyota kavgasına doğru gider sanki
polonun içi o kadarda dar değil. ben istanbulda tabiri caizse yarmagül gibi adamlar biniyor.