0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2013 verso elegant aracım var ve lpg taktırmak istiyorum. yenilenen versoya lpg taktıran varmı acaba? ne marka taktırdınız memnunmusunuz yakıt nasıl bilgi verirmisiniz.
2 aylık araştırma sonucunda Şubat 2014'te prins silverline kit montajı yaptırdım 6000 km.dir kullanıyorum lpg ile. 15 gün önce de yaklaşık 2500 km yol yaptım geldim çok memnunun benzin mi gaz mı çok belli değil, rampalardaki az da olsa performans kaybı oluyor normal olarak ama bunu kullanan anlar daha çok. Sakin kullanımda(100-120 arası) ş.arası 21-22 kuruşa kadar düştü tüketim(açıkçası ben de şaşırdım zira verso nun kendi zaten 1460 kg. ve araba dolu 3 yetişkin 2 çocuk eşya-valizler vs.)kısacası ben çok memnun kaldım iyi ki prins tercih etmişim, tavsiye ederim.
Teşekkürler Aytaç Bey, araştırma yaparken de bu forumdan çok fayda gördüm bunu söylemeyi unutmuşum. Böylelikle tüm paylaşım yapan, yardım etmeye çalışan arkadaşlara da bu vesile ile teşekkür etmiş olayım.
merhaba Kenan bey. Prins Silverline için ne kadar ödemiştiniz? Ben 2700 tl fiyat almiştım.
Merhaba siz vsi 2 sistemi yani yağlamalı diye tabir edilen likit sistem için fiyat almışsınızdır. Benim kullandığım yağlamasız olanı yani silverline, o zaman toplam 2000 tl ye yarısı peşin, yarısı k. kartına9 taksit olmak üzere peşin fiyatına bu şekilde yaptırmıştım.
selam 2011 verso 5 aydır brc kullanıyorum.memnunum.uzun yol 9 lt,karma 12 lt.