0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CC kolu takılarak aktive olması gerekiyor.MMT otomatik değilse, CVT ve e-CVT şanzımanlarda otomatik değildir. MMT için "otomatikleştirilmiş" ama "otomatik değil" demek birbiriyle çatışan açıklama olmaz mı? Şanzımanın içinde kullanılan parçalara bakmaksızın, kendi kendine vites değiştirebilen ihtiyaca göre vites düşürebilen şanzımanların tümü otomatiktir.Yarı otomatik şanzımanlarda debriyaj pedalı yoktur ve kendi kendine vites değiştiremez, Vitesi ancak sürücü değiştirebilir.Her otomatik şanzımanın kendine has çalışma prensibi ve birbirlerine karşı avantajları ve dezavantajları vardır.CC koluna sahip 1.4 D4-D MMT dünyanın en ekonomik, en performanslı ve en çevreci Uzun Yol uçağıdır.CC koluna sahip 1.4 D4-D ile her 100km'de yakıt almayı göze alırsanız, 3.7L/100km yakıt tüketimini yakalamak için özel dikkat sarfetmeniz gerekmez bu da bir depo ile 1450km yapabilirsiniz anlamına gelir.Kısacası, Yeni Corolla 1.4 D4-D MMT teknolojisini hiç hafife almayın.
Yeni kasa öncesine harici sistem takılabilir.Yeni kasaya ise orjinal olur ama bir kol yetersiz. Onunda beyni var.2000 Tlyi bulur malzemeler.
Ben mayis ayinda araci teslim aldim hiz sabitliyici dizel araclarda yok dediler. Arkadasim da temmuz basinda aldi onun aracida dizel hiz sabitliyici koymuslar serviste soylenen cam yikamayi iptal edip hiz sabitliyiciyi ilave etmisler
Merhaba,Bugün bu konuda bayi ile görüştüm. Manuel Dizeller için şuanda takılabileceğini ancak MM ler için şuanda takılamayacağı bilgisini aldım. Şuandaki sıfır araçlarda da MM lerde bulunmuyormuş. İleride takılması söz konusu olması durumunda tesisat vs. de yapılması gerektiğini bildirdiler.Bilgilerinize,Teşekkürler.