0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen akşam bana o teyb kafayı yedirdi.Audio Changer takılıyken, direksiyondan sesi açıyorum USB'den radyoya geçiyor. Ardından belli bir zaman direksiyon kontrol düğmeleri çalışmıyor. Aynı zamanda Audio Changer'e de geçmiyor. En sonunda çatır çutur dağıttım ön göğüsü, teybin tuşlarının üzerinde bulunan ön çerçevi söktüm. Çerçevenin bağlı olduğu filmi söktüm, tekrar taktım düzeldi. Yarım saat sonra yine aynı manzara.Arkadaşla birbirimizin nefeslerini dinleyerek yol aldık.Yol bilgisayarı olmasa tekmeleye tekmeleye dağıtacağım.
Adamım seninkide iş mi?Eleman dişim agrıyor demiş sen beyin ameliyatı yapmışsın.Bu bozuldugunda teyp üzerindeki tuşlardamı çalışmıyor?
Öncesinde E12'lerin çoğunda bu teyp sabıkalı olduğu için hiç acımadım abi, tabir-i caizse deştim, arkadaşların intikamını aldım. Bozulduğu zaman teyp üzerindeki tuşlardan sadece TAPE-DISC tuşu çalışmıyor. Basıyorum ve changere geçmiyor.
Ahmet abi, bir fikrin var mı bu meret için ? Bir tuştan mı etkileniyor ne yapıyor ?Hata kodu vs. vermez sanırım.
Kontak açık iken 1e 6ya basılı tut.CD tuşuna 6 defa bas bırak bakalım hata kodu verecek mi?Düzelmesi içinde kontak kapatılmalı.
Benim cd çalar bozulmadan önce arkadaşında dediği gibi tuşlar bazen basıyor bazen basmıyordu. Ayrıca araba da bir türlü bass, balans vs ayarlarını yapamadım. Sağa çeviriyorum artıyor sola çeviriyorum tık yok artırdığım şekilde kalıyor. En iyisi dediğiniz gibi USB li bir cd çalar almak