Türkiye’ de henüz yapılmamış olan bir organizasyonu 6 senelik bilgi ve tecrübemize dayanarak İzmir halkına sunmaya çalışıyoruz. Bir otoparkın en üst açık katında fuar havasında geçecek bir organizasyon planı hazırladık ve bu konu hakkında sizi bilgilendirmek istedik.
FoDepar Show & Go bir eğlence, eğitim ve tanıtım etkinliğidir. Ziyaretçi hedef kitlesi ağırlıklı olarak Motorsporları, Tuning, Modifiye ve Servis firmaları, Motorsporları ve Otomobil hakkında eğitim veren Özel kuruluşlar, Karting hizmeti ve eğitimi veren firmalar. Etkinlikte ürün ve hizmetlerini sergileyen firmaların müşterileri bu sayılan meslek gruplarıdır.Dolayısıyla fuarın amacı katılımcı firmalarla bu meslek gruplarını buluşturmaktır.
İzmir’ deki Motorsporları ve Tuning’ e eğilimi olan kişileri bilgilendirmek, eğlenceli bir cuma akşamı geçirmek amacı ile siz değerli arkadaşlarımızı fuar havasında geçecek bu organizasyona bekliyor,keyifli bir gün geçirmenizi diliyoruz.
Organizasyon: FoDepar & Tuning ve Motorsporları Derneği (Tum-Der)
Destekleyenler: RPMTurk, RPMTeam, Honda35, JDMTurk, hondam.com, Aguş Oto, Autodrom İzmir
Basın Sponsoru: Tuning Türkiye
Promosyon Sponsorları: RedBull, ProService, Maxi Service, Show Auto, Maxi Car&Care
Sponsorlar: Aslan Otomotiv, ECT Motorsport, ETS Racing
Organizasyon Tarihi: 24 Ekim 2008 Cuma
Organizasyon Saati: 19:30
Organizasyon ücreti : 4 YTL (Giriş ücreti)
Organizasyon Yeri: Çankaya Susuzlu Otoparkı