Gönderen Konu: 2008 toyota 1.4 d  (Okunma sayısı 1737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi

Toyota Club Türkiye

2008 toyota 1.4 d
« : Temmuz 11, 2014, 12:59:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 toyota 1.4 d
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2014, 13:04:39 »
Dacia'yı satacak mısınız Kudret Bey?  :) Fiyatı normal piyasa fiyatı gibi ama satan galerici, bunu sahibinden daha da ucuza almıştır bana pek sıcak gelmedi açıkçası.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2014, 13:10:41 »
Galerici benim abim gibi sevdiğim birisi de o yüzden sorayım dedim.

Dacia aracımdan memnunum ama daha fazla güvenlik, daha fazla keyifli sürüş ve garanti bakımından aracımla takas yapabileceğim bir araç bakabilirim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2014, 13:16:24 »

Dacia aracımdan memnunum ama daha fazla güvenlik, daha fazla keyifli sürüş ve garanti bakımından aracımla takas yapabileceğim bir araç bakabilirim. :)

O zaman işler değişir tabi. Ama size abi iyiliği yapıp biraz düşürür her halde. fiyatı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2014, 13:19:31 »
Peki, sence fiyatı nedir ?

Telefonla ulaşamadım mesaj attım bakalım nasıl dönecek.

Resimden bakınca sanki on kaput araca oturmamış gibi geldi. Orjinal değil mi diye düşünmedim değil. Neyse açsın telefonunu bakar cevap verir bana artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2014, 13:22:47 »
Peki, 35.000 TL mi yapar sence düşürmek istese? Olur fiyatı nedir sence?

Bence 35 düze iner kesin. Şu sıralar genel olarak fiyatlar zaten yüksek. Ama tanıdık olduğu için 34 gibi yaparsa iyi olur, ancak sahibinden aldığı fiyata göre belli bir tutardan aşağıya inmeyecektir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 11, 2014, 13:49:18 »
Kudret Bey kaputun ucunu farkettiniz mi? Sanki biraz kalkık ya da panjur yerine oturmamış olarak gözüküyor. Fiyat açısından ise şu piyasa şartlarında gayet mantıklı, ancak sanki siz 33 lü bir rakama alabilirsiniz gibi.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 11, 2014, 13:50:28
Bu arada vites F1, rampa çekişini test etmenizi öneririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 11, 2014, 13:57:22 »
Evet kaput biraz kalkık gibi dikkatimi çekti. Telefonu kapalı arayacağım kişinin de açılsın hepsini tek tek soracağım.

Sahibinden kaça aldılarsa çok ufak bir farkla bende ondan satın alırım. Benim aracı da takasa girmek şartıyla tabi.

Ama endişelerim var. Sonuçta ne olursa olsun dizel bir araç ve 152.000 km'de. Ben şuanda dizel kullanıyorum ama sıfır aldım ve 11.000 km de.

En başta motor konusunda endişelerim var. Bunun dışında araçta değişen parça olmaması hasar kayıtlarına göre çok ilginç.

Tanıdık ve sevdiğim bir abim olduğu için soracağım bakalım eğer herhangi bir problem olmadığını bana içi rahat bir şekilde söyleyebilirse ben bu aracı tercih edebilirim diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2014, 14:03:54 »
Evet kaput biraz kalkık gibi dikkatimi çekti. Telefonu kapalı arayacağım kişinin de açılsın hepsini tek tek soracağım.

Sahibinden kaça aldılarsa çok ufak bir farkla bende ondan satın alırım. Benim aracı da takasa girmek şartıyla tabi.

Ama endişelerim var. Sonuçta ne olursa olsun dizel bir araç ve 152.000 km'de. Ben şuanda dizel kullanıyorum ama sıfır aldım ve 11.000 km de.

En başta motor konusunda endişelerim var. Bunun dışında araçta değişen parça olmaması hasar kayıtlarına göre çok ilginç.

Tanıdık ve sevdiğim bir abim olduğu için soracağım bakalım eğer herhangi bir problem olmadığını bana içi rahat bir şekilde söyleyebilirse ben bu aracı tercih edebilirim diye düşünüyorum.

Tanıdık olması avantaj, eğer samimi ise aracın size uygun olup olmadığını söyleyecektir. Tabi bakımları düzenli yapılmış mı? şasiden tramer kontrolü vs en ince detayına kadar kontrol edilmeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 11, 2014, 14:04:53 »

Almak isteme nedeninizi anlıyorum ancak elinizdeki aracı sıfır olarak almışsınız ki ben madem almışsınız biraz daha kullanmanızı tavsiye ederim. Yine de hayırlısı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 11, 2014, 14:08:09 »
Teşekkürler.

Bende içim çok yatacak ki o şekilde tercih etmeliyim. Çünkü sonuçta sıfır alınmış ve sadece ve benim kullanmış olduğum bir araç var karşımda.

Bu nedenle de kolay kolay vazgeçmem ama hani derler ya düşeş bir araba düştü elime diye :) işte öyle birşey olursa da kaçırmam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '12
  • 12 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 11, 2014, 14:10:47 »
bence fiyatta indirim için ısrar etmeyin o da sizin aracın fiyatında indirim isteyecektir takas işi hep zor geliyor bana.. bence  aracın hasarını ve bakımlarını araştırın..
2012 toyota auris diesel mmt comfort extra ve şimdilik trabzon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 11, 2014, 15:17:10 »

hocam ne oldu ya toyotanızı satıp pek bi hevesli almıştınız daciayı öve öve bitiremiyor herkese tavsiye ediyordunuz hatta imzanızı bile dacia sloganı yapmıştınız bizde size o zaman demiştik dacia da bi nane yok siz yeni toyotaya dönersiniz diye şimdi görüyorumki corolla ile takas için elinizden çıkarmaya çalışıyorsunuz dacianızı neyse en azından doğru yolu bulmuşsunuz diyelim  :)
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 11, 2014, 16:09:17 »
Birincisi bu tarz bir ukala yaklaşım içerisine girme hakkını size kim veriyor?

İkincisi şuanda kullanmış olduğum aracı sen kaç km kullandın da ahkam kesiyorsun.

Ben hala daha bu aracı överim hiç problem değil. Bulunduğum zaman içerisinde en doğru tercihi yaparak bu aracı seçtim ve bu arabadan memnunum. Araç değiştirme düşüncem keyfidir. Başka istediğim araçlar ön plana çıktığı zaman istediğim değişikliği yapma özgürlüğüne sahibim. İstersem bu aracı satar 1988 model çakal kasa diye tabir edilen BMW 3.16 alırım.

Kullandığım araca laf söylerken önce de ki ben bu aracınızın aynısını kullandım ve bu konularda çok sorun var kötü bilmem ne de. Bilmeden ahkam kesme.

Hurda dediğin Corolla araç ile en az 200.000 km daha yol yapılır ve seni herhangi bir masrafa sokmaz. Çünkü satanı biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 11, 2014, 22:28:17 »
Geçici oalrak kilitlemiştir.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 11, 2014, 22:42:10
Yukarıda yaşanmış olan istenmeyen durumun tekararlanmamasını dilerim.

Araç konusuna gelnce bence bu corolladan vazgeçiniz zira bana pek cazip araç gibi gelmedi.İkinci el piyasası şu ara biraz yüksek bir süre bekleyip uygun corolla alınabilir.Yada aracınız ilk el olduğundan toyota ikici el ile iletişime geçip değerlendirebilirsiniz.

Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...