Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 05, 2025, 18:58:10
Lütfen
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
Turtle Wax
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Turtle Wax (Okunma sayısı 2595 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
みにかー
Araç: Yaris
Kan Grubu: ---
1 kere teşekkür edildi
Turtle Wax
«
:
Ekim 22, 2008, 17:19:05 »
arkadaşlar herkese merhaba. turtle wax ın birkaç çeşit ürününü kullandım ve memnunda kaldım.
kuzenimin arabasında fırçalı yıkama,kapı çarpmaları,kapı kollarının içi vs birçok çizik oluşmuş.bu çizikler geçebilecek tarzda ince cizikler.normalde komple pasta çektirsek sorun geçecek ancak durumu biz halletmek istiyoruz.enazından bu markanın ürünleri boya korumayada yardımcı olacaktır.bu markanın ürünleri hakkında deneyimlerinizi ve fikirlerinizi yazarsanız hep beraber fikir sahibi oluruz.
http://www.bilgestore.com/store/ProductDetails.aspx?productId=85147
bunu daha önce denemedim ama içeriği biraz ağır sanırım.parlatıcılarda çiziklere nufus etmekte zorlanıyor.düşüncelerinizi bekliyorum.
Toyota Club Türkiye
Turtle Wax
«
:
Ekim 22, 2008, 17:19:05 »
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
120 bg 290 Nm D-4D
Araç: Corolla
Kan Grubu: A+
4 kere teşekkür edildi
Ynt: Turtle Wax
«
Yanıtla #1 :
Ekim 22, 2008, 17:22:29 »
ben sonax kullandım ilk uygulamadan sonra araba cillop gibi oldu fakat kalıcılığı 2 3 yıkamada gitti
sizinkide muhtemelen oyle olur.Piyasada satılan urunler acemi kullanıcılara yönelik oldugu için istediğiniz olcude bir kapatma sağlayamayabilirsiniz fazla güç uyguladıgınızda vernikle beraber boyayıda bozabilirsiniz. Size tavsyem bu işi bilen birine yaptırmanız ama cila hususu biraz daha basit oldugundan kendinizin uygulamsında br sakınca yok sadece toz toprak bulaşmasın arabanıza süngerinize yeter yoksa hepten cizersiniz aracınızı
kolay gelsin
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
みにかー
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Ekim 22, 2008, 17:35:00 »
sinan bey zaten birhayli çizilmiş arabası.cila denedim bir kısmında,çizikler %85 oranında geçiyor ancak biraz daha pasta içeriklisini kullansam bahsettiğiniz gibi verniğe zarar vermiş olur muyum endişeliyim.bu akşam yapı marketten ürünlere bakacağım bakalım kafama yatan olacak mı?forumuda takip ederek alacağım.bu tarz çizikleri en sağlı geçirecek ürünü bulamazssak mecburen 100 küsür ytl verip kaportacıya verdireceğim.
(Gizli Üye)
TcT Teknoloji Müdürü
Araç: Başka Marka
Kilometre: 10300
Model Yılı: '23
424 kere teşekkür etti
983 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #3 :
Ekim 22, 2008, 19:12:56 »
önce pasta, üzerine cila olması lazım zaten kalıcılık için. O verdiğin linktekinin üstüne PTFE Teflon içerikli cilaları var, onu dene
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
120 bg 290 Nm D-4D
4 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #4 :
Ekim 22, 2008, 20:40:07 »
burak dostum dediğim gibi ilk uygulamada pasta atarken ne cok fazla bastırman nede cok hafif davramam gerek pasta tecruben olmadıgı için bir cok kişi gibi ben dahıl anca arabanın tozunu alırsın isteiğin olcude cizik kapatamazsın haa araba zaten cızı manyagı olmuş diyorsan once kucuk bir bolgede deneyıp mıktarı ve kuvvetı test edıp ondan sonra tum yuzeye uygulamanda fayda var misal ben yaptım psata ama hafifi bastırmışım cıla ozelliğide oldugu için sadece parlattı cok cok az cızıkleını aldı Allahtan cok bastırıp boyaya zarar vermedım buda parlattıktan sonraki hali
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Kan Grubu: 0-
Kilometre: 317000
Model Yılı: '94
14 kere teşekkür etti
33 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #5 :
Ekim 22, 2008, 22:37:58 »
Ben Turtlewax'in birkac cesit urununu kullandim.Fena degil. Ama o sitedeki fiyat ne oyle?
Fe... :-)
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
みにかー
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #6 :
Ekim 23, 2008, 08:50:09 »
yapı markete hala gidemedim.gittiğimde ürünleri karşılaştıracağım.sinan,dostum bahsettiğin gibi fazla bastırınca verniğe zarar verebiliriz.gerçi o şekilde çizikleri daha iyi alabilir ama zarar vermeye değmez.bu arada senin arabanın fotosunun bir köşesine nazarlık koy çok güzel duruyor maşallah.eline sağlık
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
120 bg 290 Nm D-4D
4 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #7 :
Ekim 23, 2008, 10:28:51 »
sagolsın kardeşim jant yay body kit olayından sonra bi konu açacaz inşallah
(Gizli Üye)