0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar,Dün bir Seat bayisine gittim. Leon modelini almaya niyetlendim. Araç sıfır ancak ön cam ile tavan arasında iki köşede çapraz yapıştırılmış koli bandı var. Araç cam tavanlı bu arada. Bana gösteren elemana sordum nedir diye onlar öyle geliyor dedi. Ancak garajdaki diğer arabaların hiçbirinde yok. Güvenemedim, Içime sinmedi. İlk defa sıfır araba bakıyorum bilemedim. Aracı da opsiyonlatmıştım.Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? Sizce almalı mıyım?
koli bandı değilde maskeleme bandı olabilir diye düşünüyorum. eleman derken o kısmı da anlayamadım. sizle ilgilenen pazarlamacıya neden sormadınız? didik didik bütün ayrıntılarını söylemek zorundalar. ortada bir cümle bırakamazlar. hasar söz konusu olduğunu zannetmiyorum çünkü hiçbir bayi öyle bir riskin altına girmez. öyle bir aracın satılıp sonradan alıcı tarafından fark edilmesi üzerine bayi büyük sıkıntı yaşar. yinede araştırmakta fayda var.
Arkadaşlar,Pazarlamacı az önce aradı aynen aktarıyorum:"Aracın camında çok küçük bir çatlaktan dolayı cam değişmiş. Biz de bilmiyorduk yoksa size bu aracı göstermezdik."Gelin diğer araçlarımıza bakalım diyor ama benim güvenim kalmadı açıkcası.
hasarlı hatta pert olmuş aracı düzeltip sıfır km olmasından dolayı satmışlardır türkiyede örnekleri vardır. adama sıfır araç alırken bile exptertiz yaptıracaklar bu gidişler. ufak hatadan dolayı cam değişmiş olamaz kardeşim.sıfır araç alıyorsam sıfır olmalı...