Gönderen Konu: canon 450D nikon D80  (Okunma sayısı 4063 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
canon 450D nikon D80
« : Ekim 22, 2008, 15:48:56 »
arkadaşlar canon 450D yada nikon D80 almanın arifesindeyim.

bi başlangıç olucak bu benim için. fotoğrafçılıkta tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

her ikisinin fiyatı birbirine yaklaşık.

Toyota Club Türkiye

canon 450D nikon D80
« : Ekim 22, 2008, 15:48:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
Ynt: canon 450D nikon D80
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2008, 02:31:46 »
:) Türker inşallah yardımım olur Radyo Tv öğrencisiyim ve alan ağırlığım kendimi kaptırdığım olay fotoğraf çekimi ve video çekimleri.. benim eğitmenim hocam herzaman şöyle der kimseye makine sormayın çünkü canoncular canonu nikoncular nikonu över ben nikon D80 kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum benim hocamın sponsoru canonken bana kendi elleriyle nikon almıştı :) fiyatı canondan ozaman daha pahalı olmasına rağmen ve kendisi ülkemizin en iyi görüntü yönetmenlerinden biridir..eski kameramandır vs.. ve canon bazı parçaları mikayken nikonunkiler paslanmaz metallerden üretilir.. inşallah bir fikir vermişimdir
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Rol yapma, düşün!
  • Araç: ---
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2008, 15:59:29 »
Dediğiniz gibi birbirine çok denk iki makine söylemişsiniz. Yazı-tura en kolayı...
Murat Ünal, 38, İzmir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '12
  • 44 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2008, 17:59:54 »
Alternatif olsun, ben de Pentax önereyim. DSLR'ye yeni geçiyorsanız ya da bütçeniz kısıtlıysa k200D, yeterli tecrübeniz ve paranız varsa K10D veya K20D alabilirsiniz. Gövdeden AF ve titreşim önleyici, daha ucuz fiyat, 1975'den sonra çıkan bütün K bayonet lensleri kullanabilme gibi avantajları var..
2012 corolla comfort extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Rol yapma, düşün!
  • Araç: ---
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2008, 13:46:30 »
Pentax K10D'yi kardeşim kullanıyor, ben de Nikon D70s'ten Nikon D300'e geçtim. Pentax alacaksanız 20D'yi, Canon alacaksanız 30D veya 40D'yi, Nikon alacaksanız da D80'i veya daha üstünü hedefleyin. İş parada bitiyor çoğunlukla gerçi ama... Bir de ne alırsanız alın, bilin ki fotoğrafı çeken eninde sonunda insandır, makine değil.

En iyi makine, satın alabildiğin makinedir! ;)
Murat Ünal, 38, İzmir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 20, 2009, 14:06:52 »
arkadaşlar güzel söylemiş en iyi makina alabileveğiniz makinadır ama bir defa aldın mı devamı gelir onun içinde biraz sık dişini nikon al derim nedeni ise yarın aldığın diğer pentax a objektif ararken sıkıntı çekebilir istediğin objektifi bulamaya bilirsin, nikonun en eski manuel objektifini bile d80 e takıp manuel kullanabilirsin canon da bile her objektif farlıdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #6 : Şubat 11, 2009, 01:24:14 »
benzer bir karşılaştırma yaparken bugün d80 aldım, mutluyum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2009, 20:39:00 »
iso performansı ve renk okuması ile ve de 12 mp ile , tercihim 450d olurdu, hem daha yeni bir teknoloji... yanına bir de 50mm 1.8 lens aldın mı tadından yenmez... bir arkadaşımda var, çok başarılı bir alet... ama yüksek performans istiyorsan, gövde önemli değil, en ucuz dslr yi al, üzerine 2-3 bin liralık bir lens tak, o zaman en üst kalite fotoğraf elde edersin...

selamlar...
sol...