0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracımın garantisi bitti. ancak motor bloğu, vakum pompası ve turbosu 2 gün önce değişti. yağ eksilttiği için hani şu kronik sorun varya... acaba yeni değişen parçanın garantisi varmı dır? var ise illaki yetkili servise mi gitmem gerek? burada başka yetkili servis yok
merhaba arkadaşlar;dün arabamın motor bloğu, turbosu ve vakum pompası değişti, değişimden sonra arabamda bariz güç ve tork kaybı oluştu, sıfır takılan turboda yüksek seviyede ıslık sesi geliyor, sebebi sizce ne olabilir. servise götürdüm; üzerlerinden atmak için normal dediler ama kendi aralarında konuşmalarından anormal birşeyler olduğunu anladım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. sizin torbodan da ıslık sesi geliyormu?
denizli de ikamet etmekteyim burada bir tane yetkili servis var (yarımca otomotiv). ayrıca ben turboya ücret ödemedim, tsb ye istinaden garantiden değişti
arkadaşımın aurisi var aynı motor, onun torbosun da ses yok, götürdüm servise gösterdim, baktılar ve ondada var ama çok çok az dediler. o araba 27000 km de oysa benim torboyu sıfır taktılar. biz yapacağımızı yaptık tekrar değiştiremeyiz bazı şeyler bizim elimizde değil dediler.
arkadaşımın aurisi var aynı motor, onun torbosun da ses yok, götürdüm servise gösterdim, baktılar ve ondada var ama çok çok az dediler. o araba 27000 km de oysa benim torboyu sıfır taktılar. biz yapacağımızı yaptık tekrar değiştiremeyiz bazı şeyler bizim elimizde değil dediler.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 10, 2014, 11:45:50parçanın arızalı olduğunu kabul etmiyorlar. motorun rodaj dönemi bitsin (1000 km. diye yazmışlar yağ kartına) izmir de ki yetkili servise götürmeyi düşünüyorum.