0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dediginiz herseyivdenedim nafile sesi kesemedim cok takintiliyim bu konuda baskasivolsa umursamaz ama bindigimiz arabada sahin dogan degil ki gelsin ne olacak diyelim 3 yasindaki araba sonucta araci ekspertize goturdugumde bagaji kontrol ettiklerinde bagaj kapagini kontrol ettiklerinden sonra gelmeye basladi bu ses sol arka panzotun oradan geliypr gibi incedn bi tikirti araba yurgudukce esniyomus gibi
Murat bey allah ragzi olsun sizden galiba sesi kestim dediginizi yaptim.koltuklari yatirdim iki tane cikinti demir varsagda solda ikisinede bibkac defa vurdum teste ciktim ses duyamadim.birde arka koltukda oturup deniycem buyuk ihtimal ses kesildi o denirden gelnesi cok sacma insallah bidaha duymam o lanet sesi cok tesekkur ederim servisteki de bana dedi bagaji ko*mple sokucez temizliycez halbuki alakasi yokmus
Daha oncede bahsettigim bu tikirti sesi yine gelmeye basladi murat guner bey in dediklerini yaptim ses kesilmis gibiydi bozuk yolda yine ses geliyor panzot bolgesinden tikurti sesi nasil kesicem bu sesi psikolojimi bozdu bu ses
Suanda memleketteyim istanbulda servise goturdum teste ciktik kaportacida bindi arabaya bana arka taraf tozlandigi icin tikirti yapar dedi araba genis oldugu icin esniyor dedi cogu avensisde oldugunu soyledi temizleriz fakat daha sonra tozlaninca yine ses gelir dedi bana sacma geldi tozun ses yapacagi ve bir muttet sonra ses yine gelir dedigi icin yaptirmadim buraa murat guner bey in dedigini yaptim.koltugu yatirdim sagda solda iki adet demir cikinti var ikisinede biraz vurdum ses kesilmis gibiydi veya arkaya oturmadigim icin duyamadim bugun araci abime verdim arkaya oturdum bozuk yolda baya bi tikirtama sesi geliyor duz asfaltta okaar ses yok o demirlere vurmadan once arac kimildasa bile geliyordu o ses bu demirlerden geliyor bana kalirsa yagladim sprey sktim yine nafile