0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 model 1,6 advance Manuel'in araç aldım 2 gündür kullanıyorum debriyaj çok üstten kavrıyor şehir içinde çoğu kez stop ettirdim sizin araçlarda böylemi yoksa benimkinde bir sıkıntımı var
Ben beş yıl garantide yaptırdım Balatalarda ses yok 200 km oldu yakıt ortalama 9.1 gösteriyor şehir içinde kullandım 200 km nin tamamını.Daha düşer diyorlar bakalım nereye kadar düşecek
yakıt benim suan trafikte şehir içi 9 lt civarı ama sıkışık trafikte 11 lt falan yakıyor biraz fazla gibi geldi bana aracım şuan 4000 km de
1.6 benzinli multidrive s 9 lt aşağı düşeceğini pek sanmıyorum sehir içinde
direksiyon somunu kampanyasına gittiğimde aracın yagınıda değiştirmişlerdi ama hava filitresini hatırlamıyorum ilk aldığımda aracı daha az yakıyordu 8. 8.5 lt yag değişiminden sonra 9 lt 11 lt lere çıktı yakıt
6 ayda bir yag deşimi yapılması gerekiyormuş sevis söyledi benim bildiğim bu güne kadarki araçlarımın 1 yıl da bir yagı değişiyordu bu konuyu anlamadım gitti ocak 2014 değişmişti bu ay değişmesi geldi ama ben yıl doldumu gidicem sorun olurmu
Bence sorun olmaz yıl sonu gidin. 6 ay olayı yeni çıktı her halde bende anlamadım birkaç arkadaş daha söyledi bunu, normalde 1yıl veya 10bin km'dir. Bende aracı sıfır aldım, 1 yıl veya 10 bin km demişlerdi.