0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rot balans yaptırdım bakalım. Usta birşey yok ön düzende dedi. Teşekkürler arkadaşlar.
Ben COROLLA'nın direksiyonu kadar rahat, bir o kadar da konforsuz(nasıl cümleyse artık !) direksiyon görmedim.Dediğiniz sıkıntılar bende de mevcut. Parke taşlı yollarda rampa aşağı seyir halindeyken direksiyonda tıkırdamalar mevcut.Bizim kasalar dahil, zaman zaman üst kasa COROLLA'larda bile duyduğumuz 2-3 tane kronik sorundan bir tanesi. Önceden bildiğim için garip gelmiyor da, sebebin kaynağı ne ? İşte onu kimse çözebilmiş değil.
Parke yollarda gelen sesler diğer marka araçların çoğunda da var zaten Yüksel. Diğer forumlara bakarsan Vw, ford,renault aklıma ilk gelennler. Bu direksiyon tekniği ile ilgili genel bir sorun gibime geliyor.
Abi, ticari CONNECT'te bile ayı yolda o tıkırtıyı ve çıkan sesleri duymadım. O yüzden garip geliyor.Pazartesi günü ön takım kontrolü yaptıracağım zaten, şüphelendiğim bazı yerler var. Belki tıkırtının büyüklüğü, ön takımla alakalıdır. Gelişmeleri paylaşırım.
Evet, ön takım kontrolü yaptırmanda fayda var. Zaten baktırmadığın bir orası kaldı her halde. Senin aracı satarsan haberim olsun Yüksel sıfırladın aracı.
yüksel ışık.
Eğer direksiyondaa hafif bir boşluk varsa benim bahsettiğim sıkıntının olması büyük bir olasılık
Evet hafif bir boşluk da var dediğiniz gibi. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 12, 2014, 01:17:48Arabayı gösterdiğim usta bu kasada bu sorunun olduğunu, kafama takmama hiç gerek olmadığını falan söyledi. Ama pek tatmin olmadım. Mutlaka çözümü vardır böyle bir sorun varsa. Hem aynı kasa aynı model bir sürü araç var ve hepsinde böyle bir problem yok. Yüksel Bey, bu sorunu çözdüğünüz zaman paylaşırsanız harika olur.
Evet hafif bir boşluk da var dediğiniz gibi. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 12, 2014, 01:17:48