Gönderen Konu: 2011 toyota avensis panzot bolumunden gelen gicirti tikirti acil yardimm  (Okunma sayısı 1119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Merhaba iki ay once toyota avensis 2011 1.6 elegant extra aldim herseyiyle guzel fakat bi konu canimi sıkıyor arka panzotun oldugu taraftan gicirdama tikirti sesi geliyor sabki esniyormus gibi servise goturdugumde panzotun arasi ve arka taraf tozlaninca gicirti tikirti yapiyor dedi tozunda tikirti yapmasi sacma geldi acikcasi inanmadim kendi yontemlerimle panzotun arasini acip hava tutup sunger ile besledim bagajin altina slikon sprey dahi siktim fakat ses devam ediyor bu sorun arabayi aldigimda araci gostermeye gittigimizde aracin arkasina bagajin icini kontrol ettiklerinden sonra oldu r

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 58003
  • Model Yılı: '11
  • 169 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aracım 2011 model avensis elegant extra. Sorunu çözebildiniz mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Merhaba iki ay once toyota avensis 2011 1.6 elegant extra aldim herseyiyle guzel fakat bi konu canimi sıkıyor arka panzotun oldugu taraftan gicirdama tikirti sesi geliyor sabki esniyormus gibi servise goturdugumde panzotun arasi ve arka taraf tozlaninca gicirti tikirti yapiyor dedi tozunda tikirti yapmasi sacma geldi acikcasi inanmadim kendi yontemlerimle panzotun arasini acip hava tutup sunger ile besledim bagajin altina slikon sprey dahi siktim fakat ses devam ediyor bu sorun arabayi aldigimda araci gostermeye gittigimizde aracin arkasina bagajin icini kontrol ettiklerinden sonra oldu r

avensis konusunda var bu sorunun çözümü koltuğun bağlandığı bir demir var onu sıkıştırınca gidiyor gibi bir çözümü vardı konuyu hatırlamıyorum. ama benm avensiste yok
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
Ayni sorunu corolla ile bende yasadim.ozellikle arabanin dengesinin bozuldugu kasislerde daha cok hissediliyor idi.bagaj bolumunundeki capraz demirlerin sikistirilmasi ile konu halledildi.maalesef servis elemanlari ses konusuna yeterince onem vermiyorlar