yasin bey, ilk sıfır aracım bu, ayrıca sedef beyazı renk, bej döşeme alarak aracıma iyice "aşık" oldum, malumunuz sıfır alınınca titiz de olunca bu işler kaçınılmaz oluyor, bir de insan sıfır araçta mükemmellik arıyor, yoksa 2000 yılında palio ile başlayan, honda civic, renault fluence ile devam eden 2. el mazimde böyle bir şeyi hayatta takmazdım.
bugün aldığım yere götüreceğim, bakalım ne olacak

Mesaj Birleştirildi: 09 Tem, 2014 16:13
Cevap yazmistim ama kurallara aykiri (Buyuk Harf) mesajiniz silindi.
Bahsettiginiz citanin altinda sungerimsi bir izalasyon malzemesi mevcut, yani yasadiginiz durum bu sekilde montaji yapilan butun parcalar (araçlar) icin gecerli ve normal bir durum.
ufuk bey tam da belirttiğiniz gibi oldu, gerek test araçları gerekse de plazaya gelmiş araçlara baktık, hiç birinin arka krom çıtası öyle zırh gibi yapışık değil, makul bir boşluk var, bunun hiç bir sorun teşkil etmeyeceği özellikle belirtildi, hatta hızımı alamayıp önceki araçlarımı ve diğer aracımı da zaman zaman götürdüğüm dışardan bir ustaya da teyid ettirdim,
sonuçta çıkartıp bir daha taktırmak istemedim, yetkili servis de olsa, sonrasında üzüleceğim bir komplikasyon olması hiç iyi olmazdı.
umarım bunu dert eden bir arkadaşım çıkmasın ama olursa belki buradan istifade eder...
herkese kazasız ve keyifli sürüşler