0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlıslık la basarsın hırsız beklıyordur hemen vurgunu yapar.Aslında guvenlıkten cok sorunsuzluk demelerını beklerdım.Toyota az sorun cıkaran marka bole seyler cabuk bozulur deseler daha kandırıcı olurdu.Ozaman burdan cıkarsk lexus lar servısten hıc cıkmıyor.Arıza yuzunden
Zaten bır seferde acılmıyordu kı.Basılı tutacan da oyle
Hırsıza ne oldu
Araç kumandasinda bagaj açma düğmesi var, bagaj kapağında manuel kilitleme düğmesi var, basiyorsun kapilar ve bagaj kapağı kiliti açiĺıyor ama kapak atmiyor kendini, her şeyi koymuşlar ama kullanamıyoruz. Bu Japonlar tuhaf bir millet Bu işi yetkili servis dışında çözmeye çalışsak nasıl olur. Kilit sistemine nir ek falan yapilabilir mi acaba?
Desenize artık "zevk" almaya bakacağız bagaj kapağı açılmayan Avensisten
bende geçen gün avm ye girerken güvenlik bagaj kontrolü yapacaktı.abi bagajı açın dedi.bi baktım bagaj açma düğmesi yok.kumandanın üzerinde resim var.sevindim.dur basayım dedim yine açılmadı.benmi bişeyi yanlış yaptım onu anlamadım.kumanda üzerinden nasıl açıçaz bagajı yani en azından kilitin atmasını nasıl oluyor?
Kumanda üzerindeki bagaj açma tuşu diğer kapılar kilitli iken sadece bagajı açmaya yarıyor, aracın içinde ve diğer kapılar açık iken zaten bagaj kilitli olmaz.
şöyle bir şey oldu bu sabah.şöför kapısını açtım binecektim şu düğmeyi tekrar bi deneyim dedim.bastım bu seferde dörtlüler yandı ve söndü.bi daha bastım yine aynı şey oldu.yani aracın içindeyken zaten otomatik kilitleme var kapılarda o zaman içerde bagaj açmak istesek kumandadaki düğmeyi kullanıcaz mecburen.yanlış anlamadım herhalde.ancak neye istinaden böyle bir tuş eklememişler onu anlamadım açıkçası...
Pardon, sizin araç otomatik kilitleme yapıyor, yanlış anladım ben. O zaman dediğiniz gibi bagaj açma düğmesine bastığınız zaman içeriden bagajın kilidini açması lazım.