0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Volkswagen grubunun araçlarında kullandığı yol bilgisayarı ve maxi dot ekranı çok gelişmiş yeni Corolla ve diğer Toyota modellerde nasıl bilmiyorum ama eski E15 Corolla aracımın yol bilgisayarı Yeti'nin yol bilgisayarına oranla çok ama çok geri kalmış bir sistem. Volkswagen gurubu araçlarının yol bilgisayarında aracın tüm elektronik sistemlerinin konforlu sinyal şerit değiştirme sinyalleri ( sinyal koluna aşağı veya yukarı dokunduğunuzda 3 kez sinyaller yanar kolu aşağı basmanız gerekmez kolu aşağı ve yukarı basarsanız sürekli dönüş yapana kadar yanar ) ön arka sileceklerin ayarları gündüz far ayarları merkezi kilit kapıları 10 km hıza çıkınca otomatik kilitlenme yazlık kışlık lastik seçimleri ikinci hız dijital hız göstergesi yağ sıcaklığı servis zamanı sıcaklık ve km yol birimleri cam otomatikleri ve ayna ayarları yorgunluk tespit sistemi hız uyarıları vs vs vs saymakla bitmeyen özelliklerini yol bilgisayarından ayarlayabilirsiniz. Kimse bu ayarlamaların önemsiz olduğunu söyleyemez sanırım bunlar faydalı ve kullanışlı özellikler.
Konu ile alakasını çözemedim?
Aytaç arkadaş Ufuk arkadaş Fatih arkadaş Hakan arkadaş ve Talat arkadaşın yazdıklarını okursanız onların yanıtlarına istinaden belirtmek istedim. O yanıtlarda konu ile ilgili değil zaten. Volkswagen gurubunun diğer yol bilgisayarı özelliklerine kaymış.
Bağdaştıramadım ya.Önemlide değil.
o değilde Zafer bey, Yetiden bir kadran selamlama videosu görsek gözlerimiz şenlenir
Vag com'dan bir çok özellikler açılabiliyor sanırım kadran selamlama da belki mümkündür fakat bence çok önemli bir şey değil diğer faydalı ve yararlı ve kullanışlı özellikler bence çok daha önemlidir.
burdan anladığım demekki daha açık değil faydalı özellikler çok var siz kullanıcı olduğu için benden daha iyi bilirsiniz tabi
Volkswagen araçlarında ki aynı gösterge paneli ve aynı maxi dot ekranı var tüm özellikleri vs vs zaten içi Golf ile nerede ise aynıdır. Skoda forumunda Vag com'dan bir çok özelliği bir kablo ve yazılım aracılığı ile açanlar çoğunluktadır.
meraklı olduğum için skoda forumunu çok inceledim. amerikan sinyal kodlamasından tutun , maxi dot ekranın tabanını karbon görünüm yapma vs bir çok özellik var ben mini VCI aldım sadece konfor sinyali 3ten 7 ye çıkarttım sadece peki sizin tercih edeceğiniz özellikler neler olurdu??