0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nasıl bişi bu selamlama derken ne oluyor videoyu izledim ama anlamadım.
Arkadaşlar, bizim araçlarda Vw gibi kadran selamlama yapılabiliyor mu? Ahmet Bey siz bilirsiniz bunu. Golf 7 Kadran Selamlama Özellik Aktivasyonu - Vag Center Ankara
Bu kadran testi için eskilerde renault aracımda öğrenmiştim kendim test ederdim demek vw her açılışta kendi yapıyor.Açılışta "selamın aleyküm" ya fren arızasında )))))))))))))))
japonlar malesef bu kadar ince değillar daha doğrusu toyota değil adamların polosunda kış lastiği yazlastiği seçimi falan var algılıyor araç kış lastiği takılı falan diye çok elzem değil ama hani özellik özelliktir.
Kiş lastigini nasil algiliyor ki, lastik hamurundan numune alip test edip 7 derece altina uygundur mu diyor ?
Benim bildiğim kadarıyla araç kendisi algılamıyor, ayarlara girerek aktifleştiriliyor.Böyle olunca 120 ye gelindiğinde ekranda kış lastiğiyle yüksek sürat yaptığını hatırlatan sesli ve görsel bir uyarı geliyor. Arkadaşımın Golf'ünü kullanırken fark etmiştim
otoyol hız limiti bazı ülkelerin belirli bölgelerinde uygulanmıyor (örneğin almanya). bu yüzden bizim için gereksiz olduğu düşünülse de global açıdan kullanışlı ve hatta hayat kurtarıcı bile olabilir.bu arada ülkemizde kaç kişinin otoyolda hız limitine uyduğu da ayrı bir soru işareti.
Hız limiti olmayan bir otobanında hız limitini aşacak diye, Polo'ya kullanıcının gireceği data ile uyarı verecek sistem gereksizlik abidesi, zaten kullanıcı o datayı seçeceğini biliyorsa o hıza çıkmamasını da bilmeli, yanlış mıyım?Fiat Doblo'da bile olan (dış dıcaklık sensörü vasıtası ile çalışıyor) bir özellik, belli bir hava sıcaklığı altında göstergede "Dikkat Buzlanma Tehlikesi" şeklinde ibare yer alıyor, bu uyarıyı hız sensörleri ile bağdaştırıp hiç lastik falan seçmeden belli hava şartlarında belli bir hızın üzerinde uyarı vermesi daha mantıklı olur.