0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EGR valf temizligi gerekiyor gibi gözüküyor.
Daha once hava akismetre temizligi yada degisimi yapilmadiysa hava akismetreyi kontrol edin.
geçen yıl araç bi ara 3000 deviri geçmiyordu yetkili servise götürdüm hava sensörünü temizledik düzeldi demişlerdi sanırım sizin dediğinizde aynı parçaMesaj Birleştirildi: Temmuz 08, 2014, 08:00:40öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim,aracımı geçen hafta bir ustaya gösterdim daha kaputu açmadan turbodan dedi ama tabi bu beni hiç tatmin etmedi, turbodan olma ihtimali varmıdır sizce, bu turbonun bir cihazla vs kontrolü yokmudur
2006 benzin+lpgli Yaris'im de buna benzer bir sorunla karşılaştım. 1 Buji ve ateşleme kablosu orjinalleriyle değişti. 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Muhtemelen tahmin doğru o zaman, sorununuz hava akışmetre olmalı, bulunduğunuz il profilinizde yazmadığı için İstanbuldaysanız buyurun gelin, kontrol edelim bence Turbo ihtimali çok düşük.ufuk bey bende istanbuldayım yeriniz nerde acaba birde sanırım konuyu ilk açtığımda yazmayı unutmuşum aracın çekişinde de bir düşüş var buda aynı sorundanmıdır sizce
ufuk bey bende istanbuldayım yeriniz nerde acaba birde sanırım konuyu ilk açtığımda yazmayı unutmuşum aracın çekişinde de bir düşüş var buda aynı sorundanmıdır sizce
Yerimiz Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesinde, imzamdaki linklerde iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz, çekiş sorununuzunda çözümü olabilir ancak EGR valfininde kontrol edilmesi gerekli.
egr valfini temizlettim ama işe yaramadı, yada iyi temizlenmediyeriniz bana biraz tersmiş ben karşıdayım maltepede, bu taraf da şubeniz varmı
Belki temizleme yeterli olmamistir, belki degisimi gereklidir ? Hersey MAF sensorunu denedikten sonra ortaya cikar, Techstream ile kontrolleri de yapariz.Bizim baska subemiz yok hem maalesef , hem iyi ki diyebilirim cunku isletmeler buyudukce gucleri ile dogru orantili maliyetleri artiyor, ayni zamanda yoneticilerin kontrol zorlugu sebebi ile musteri memnuniyeti azaliyor, hepsi son kullaniciya yansiyor.Yolu dert etmeyin bence, bir cumartesi sabahini ayirabilirseniz trafiksiz bir sekilde gelip donebilirsiniz.