0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesajları ekranda gösteriyor derken? corollada öyle bi özellik var mı ? yada telefonunuzun markası nedir acaba? sizde navigasyon var mı?
hocam benim telefonum samsung galaxy s4. Android 4.4.2 sürümü. ilk bağlantı kurulurken gerekli izinleri onayladım ama yine de olmamıştı. galaxy note 3 de oluyorsa aslında bende de olması lazım ama anlamadım neden böyle oluyor. olmadı servise gittiğimde onlara da bir sorarım. ilginiz için teşekkürler.
Hocam ben servise de sordum. serviste çalışan bir arkadaşta S4 vardı ve onun telefon rehberine bağlandı. sonrasında benim telefonumdan kaynaklandığını söylediler. henüz bir çözüm bulamadım ne yazık ki.
şöyle yapın,touch2 nin ayarlarını sıfırlayın. öyle deneyin. araç ve sizin cihazlarınızın bağlantılarında hata olma ihtimalide var.sizde S4 ten Toyota Touch 2 yi silin yeniden eşleme yapın bu sefer kullanım kılavuzundan yardım alın. araç ilk teslim alındığında satış temsilcisi babamın turkcell maxiplus 5 telefonunu bağlamış rehberi aktarmış.babamda yolda giderken bana havasını atıyordu bak nasıl ama diyordu bendede o sıralar xperia P vardı bende eşleştirme yaparken bi baktım benim rehber ekranda :O babamın rehberi ile karıştı ,komple ekranı sıfırladım babamın rehberini tekrar aktardım. iphone aldım sonradan o kullanım esnasında rehberi gösteriyor sadece
merhaba arkadaşlar;ben de aranıza yakın zamanda katıldım. benim telefonum samsung galaxy S4. bluetooth ile telefon bağlanıyor, görüşme de yapabiliyorum. ancak rehberi otomatik olarak sisteme aktarmak isterken aktaramıyorum. uyarı geliyor. samsung müşteri hizmetleri ile konuştugumda; araçlara rehber aktarımının kendi ürünlerinde olmadığını söylediler. ama bana çok mantıklı gelmedi. acaba S4 kullanıp, rehberini aktarmayı başaran varmı?ya da önerisi olanlar.teşekkürler.