0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim aklıma takılan birşey var bende 2007 model toyota corolla var camın arasına birşey sıkıştığı zaman cam tekrar geriye iniyo yani demek istediğim toyota bunu coroolaya koymuşta avensise koymamışmı ?
bu sistem avensiste de var fakat Cihan bey cam modülü taktırdıktan sonra bu özelliğin iptal olduğunu anlatmak istemiş sanırım...
bu sistem avensisin hangi modelınde var acaba?benım avensısın kumandasından sadece kapılar kilitleniyo acaba kumandadan başka bişi yapılabilirmi?
Kerem abi dediğin özellik yok arkadaşların demek istediği camı tek dokunuşla kaldırdığın zaman eğer önünde engel olursa durur hatta bir miktarda geri açılır cam modülü takıldıktan sonra bu özelliğin kaybolmaması için termik korumalı modül tercih edilmesi gerekir .
sene taaa 2008 ...
arkadasım konu güncel değil.eski konulara böle mesaj yazarak güncellersen konu kirliliğinden geçilmez.forumlar paylaşma yeri doğru çöpteki konuları çıkarma yeri değil.Bu konularda zamanı geçtikçe çöpe gidiyor.Ozaman güncel yeni açılan konular gözden kaçıyor
cihan bey önce sizi bir tanısaydık, profil bilgilerinize veya tanışma mesajınıza rastlayamadım...
kerem bey bukadar alınganlık yapacak bir durum değil.sizin eski konuları okumanızı engellemeye de çalışmıyorum.Bu bütün forumlarda böledir.eski konulara yaptıgınız yormlar yüzünden konu kirliliği olacaktır.Soğumayla ne alakası var.ön yargıyı yıkalım ...oğuz adam 2008 de yazmış konuyu.sen 2008 tanışma mesajlarına bak kardeş.Adam da ortada yok mesajıda
Eski konuları yeniden hortlatmak bence kirlilik değil tam tersine gereksiz defalarca konu açılmasını engeller.Sonuçta araba denilen aracın birçok konusunun muhabbeti aynıdır.Yani defalarca konu açmak yerine bir konu altında gitmek daha iyi.O yüzden güncel olamayan konulara yorum yapmak o kadarda kötü birşey değildir.tıyorum önümüz kış illaki kar lastikleriyle ilgili konu olacaktır.Bunu tek yada bir kaç başlıktan okumak var elli tane farklı başlıktan okumak ve kafası karışmak var.Karar sizin.Kerem beyin serzenişine hak veriyorum.