0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi nekadara yapabilir bunu inan hiç fikrim yok.aracın üstündeki boya kendi boyası degil mat siyah kaplama var.ona ragmen bu halde.kaplama bu hale geldiyse boyası ne durumda?direksiyonu dahil orjinal degil şuan şahsi görüşümce saçma sapan bir direksiyon vs vs.motor enson duydugum dedikoduya göre 500bine yaklaşmış.kasadaki çürükler çarıklarda ortadaki kaplama üstünden bu.ama gidiyor yani hareket ediyor araç onu söliyebilirim.imkansız degil ama iyi yer diye düşünüyorum
işin garip yanı satılıkda degil enson bir tane balina kasa mercedesler vardı abi bilirsin balina kasa olarak geçer adı onu hurdaya döndü otoparkda umarım bu da öle olmaz.dedigin gibi parası ilgisi zamanı olana tam bir hobi arabası.
Efsane'yi bana versinler, 2 ayda işlem tamam. Zeki hocamla bu işe talibiz.
Sahibi ile konuşma fırsatı bulursan sor, talibi var aracının de bakalım ne diyecek.
Şase sağlamsa toplanmayacak araç yok helede bu bir efsaneyse
Eski araçları toplmak ayrı bir keyif olsa gerek ama şu Corolla'yı küllerinden yeniden doğurana kadar daha bakımlı bir araç alınabilir bence.
Daha yenisi her zaman alınır Enes kardeş, amaç küllerinden doğdurmak zaten, işin zevki orada.
Accord çok can alıcı duruyor..!Efsaneye de yazık olmuş diyeceğim, ama herkesin kullanım alışkanlığı...Öyle ya da böyle, 500 bin ciddi bir kilometre...
bir talip mi var acaba
Yok Ogün be. Ona ayıracak emek ve zaman bende ne yazık ki yok, yaptığım işi biliyorsun.
biri beni mi çağırdı fotoları gördüm acayip oldum keşke imkanım olsa dedim ama yüksel baksana toparlanmaz mı bu araba ve araç toparlandıkça o zevki o duyguyu düşünsene bizden iyi kim bilebilir ogünde cilaya girerdi sonuç tertemiz bir efsane
e12leri çekeceksin hizaya onlar seyredecek sen işe gireceksin onlar seyredecek sen işe gireceksin ne cilamı hangi araba nezaman nerde hani