0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında bende tereddüt içindeyim siz neyini beğenmiyorsunuz acaba birde bu cihazlar dan kullanma Şansı buldunuz.
Kaan bey ben servise tel. sordum 2300 gibi bi fiyat söylediler baya pahalı donanım olarak tercihleri tamamen duygusaldi alırken şimdi durum düzelince keşke diyor insan ama olan oldu . Navi. için kullanılan kutuyu yurt dışından 300$ gibi bi fiyata satıldığını gördüm internet ten. kararsız im.!
Evet sonuna kadar haklısınız lakin olmayınca olduğu kadariyla (http://turkish.alibaba.com/product-gs/navigation-system-for-toyota-touch-go-on-cs9200-platform-753760819.html) burda var bi bakarsanız kutuda hepsi var
hayır malesef bu uymaz. Touch&Go için bu, yeni corollalarda Touch 2 with Go var.Toyota önce Yenilenen Verso ardından Yeni Corolla ve sonra diğer modellerde Touch 2 ye geçti
Hocam , yeni corollada Touch 2 var. Yanlışınız var kitapçık bizdede var hatta kapağında araçtaki teybin fotosu var. Ekranda mavi fon rengi kullanılıyor doğru mu? Touch 1 ekran gördünüz mü bilmiyorum aralarında çok fark var
Mesajda eksik yazdım . My.toyota.eu sitesinden giriyoruzGüncelleme programı olarak değil dosyalarını indiriyoruz. İndirip flasha atıp arabaya gidip kuruluma geçiyoruz
Hocam daha once forumda paylaşıldı.Cep telefonundan mirrorlink denen bir program ile, telefon ekranını tamamen ekrana yansıtabiliyorsunuz. S3 tamamen uyumluymuş sanırım. Eğer samsung bir telefonunuz varsa, onun ile bi bakın derim. Belki yeterli gelir. Hem video felan da izlersiniz.
an itibari ile cihazı bozmuş bulunmaktayım. kaan bey, yarım saat önce bahsettiğim program açıkken parmak izli flashımı pc ye taktım. o da bişiler yükledi. gittim araca taktım. ne oldu dersiniz: eskisi de gitti. şimdi ne bluetooth çalışıyo ne de navigaston. bu işlemi geri alabilir miyiz.
@ Kerem Can; problemini en baştan yazarsan Kaan Kara ile beraber elimden geleni yapmaya çalışırım.anladığım şu-->araçta touch 2 var ama navigasyon ünitesi almamışsınız.şimdi de cihazı güncellemeye çalışıyorsunuz!doğrumu?aşağıda kendi hesabımdan görüntüler ekledim.bu aşamalara kendin gelebildinmi acaba?örnek olarak MY DASHBOARD yazan yere tıklaman gerekiyor.bu bölümde indirebileceğin özellikler aktif olarak gözüküyor zaten.eğer navi üniteniz varsa indirebileceğiniz çok fazla ürün var zaten içinde.ancak navi ünitesi yoksa sadece touch 2 için üretilen bir güncelleme yok zaten.eğer siz buna rağmen 3.5 gb lık navi dosyasını indirip sonrada zip formatından çıkartıp usb ye atmışsanız ve onuda arabaya bağlamışsanız cihazı kilitlemiş olabilir