Aslında bende tereddüt içindeyim siz neyini beğenmiyorsunuz acaba birde bu cihazlar dan kullanma Şansı buldunuz.
bu cihazların yeri geldiğinde üretilebileceği bir şehir olan Antepte okuyorum.
bunların çoğu standart üretim. yani aynı çikolatanın farklı paketlenmiş halleri.
farklı araçlarda kullandım gördüm. bi uyumsuzluk bir kötü görüntü mevcut.
biz alırken orjinal navigasyonu özellikle istedik. orjinal olsun diye. çok çok güzel. forumda bu kadar para verilir mi navigasyona diye düşünülüyor ama bence Toyota kullandığı cihazda çok başarılı
Kaan bey ben servise tel. sordum 2300 gibi bi fiyat söylediler baya pahalı donanım olarak tercihleri tamamen duygusaldi alırken şimdi durum düzelince keşke diyor insan ama olan oldu . Navi. için kullanılan kutuyu yurt dışından 300$ gibi bi fiyata satıldığını gördüm internet ten. kararsız im.!
Kaan bey ben servise tel. sordum 2300 gibi bi fiyat söylediler baya pahalı donanım olarak tercihleri tamamen duygusaldi alırken şimdi durum düzelince keşke diyor insan ama olan oldu . Navi. için kullanılan kutuyu yurt dışından 300$ gibi bi fiyata satıldığını gördüm internet ten. kararsız im.!
bence hata en başta almamakta. bir kere almazsanız bir daha almanız zor olur. o an almak istediklerinizi alın tamamdır. şunuda ekleyeyim. ilk alırken aksesuar almak istiyorsanız normalden daha ucuza gelecektir her zaman.
kutu değil ki sadece, anteni lazım. kutu dediğiniz HDD galiba
keşke dememek için başta seçmek lazım
hayır malesef bu uymaz. Touch&Go için bu, yeni corollalarda Touch 2 with Go var.Toyota önce Yenilenen Verso ardından Yeni Corolla ve sonra diğer modellerde Touch 2 ye geçti
Bunun gibi değişik modelleri var bu nu örnek olarak ver dim
Hocam daha once forumda paylaşıldı.
Cep telefonundan mirrorlink denen bir program ile, telefon ekranını tamamen ekrana yansıtabiliyorsunuz. S3 tamamen uyumluymuş sanırım. Eğer samsung bir telefonunuz varsa, onun ile bi bakın derim. Belki yeterli gelir. Hem video felan da izlersiniz.
hayır malesef bu uymaz. Touch&Go için bu, yeni corollalarda Touch 2 with Go var.Toyota önce Yenilenen Verso ardından Yeni Corolla ve sonra diğer modellerde Touch 2 ye geçti
Benim arabam 2014 corolla dizel advance.20 gun oldu alali.Benim arabamda touch var. Touch 2 degil.Yoksa ben mi yanlış biliyorum.Kitapçık ta oyle.
Bunların Touch mu Touch2 mi nasıl anlarız
Hocam , yeni corollada Touch 2 var. Yanlışınız var kitapçık bizdede var hatta kapağında araçtaki teybin fotosu var.
Ekranda mavi fon rengi kullanılıyor doğru mu? Touch 1 ekran gördünüz mü bilmiyorum aralarında çok fark var
Hocam , yeni corollada Touch 2 var. Yanlışınız var kitapçık bizdede var hatta kapağında araçtaki teybin fotosu var.
Ekranda mavi fon rengi kullanılıyor doğru mu? Touch 1 ekran gördünüz mü bilmiyorum aralarında çok fark var
Evet fon mavi.Touch 1 gormedim ama ne kitapcikta nede aracta touch2 yazisini gormedim.
Touch 2 olduğu internet sitesinde yazıyor kitapçıkta yazmıyor. Ama touch 2 eminim
kaan bey gerekli kayıtları yaptım ama güncelleme programını bulamıyorum. bilgisayarıma Toyota Touch & Go Toolbox programını kurdum ve üyelik bilgilerimle giriş yaptım. ancak burada da herhangi bir program yok. aracım yaris cool comfort plus. navigasyon mevcut. bu programı kul. adı ve şifremi versem de google drive e yüklermisiniz. ya da nasıl ulaşabiliriz. teşekkürler.
Mesajda eksik yazdım . My.toyota.eu sitesinden giriyoruz
Güncelleme programı olarak değil dosyalarını indiriyoruz. İndirip flasha atıp arabaya gidip kuruluma geçiyoruz
Mesajda eksik yazdım . My.toyota.eu sitesinden giriyoruz
Güncelleme programı olarak değil dosyalarını indiriyoruz. İndirip flasha atıp arabaya gidip kuruluma geçiyoruz
an itibari ile cihazı bozmuş bulunmaktayım.

kaan bey, yarım saat önce bahsettiğim program açıkken parmak izli flashımı pc ye taktım. o da bişiler yükledi. gittim araca taktım. ne oldu dersiniz: eskisi de gitti. şimdi ne bluetooth çalışıyo ne de navigaston. bu işlemi geri alabilir miyiz.
Hocam daha once forumda paylaşıldı.
Cep telefonundan mirrorlink denen bir program ile, telefon ekranını tamamen ekrana yansıtabiliyorsunuz. S3 tamamen uyumluymuş sanırım. Eğer samsung bir telefonunuz varsa, onun ile bi bakın derim. Belki yeterli gelir. Hem video felan da izlersiniz.
Gökhan bey bu mirrorlink ios lar da çalışıyor mu ? Yahut ios lara ait bir mirrorlink var mı ?
kaan bey, iletide bahsettiğiniz sayfada bende " free" diye yazan bir yer çıkmıyor. "add cart" var sadece aşağıda. burdan açılan ekran da bana yine touch programını kurduruyor. Allahım kafayı yiyicem ya. tüm günümü bunla uğraşarak geçirdim ama çözemedim. napcaz şimdi kaan bey ya bir kurtarıcım sen varsın....
Mesaj Birleştirildi: 25 Oca, 2015 15:16
ayrıca arabadaki cihaz açılınca devamlı şöyle yazıyor: ""ın software update mode: please insert valid software update stick.""
general tuşundan artık bilgi tuşuna da gelemiyorum. tekrar usb yi tanıtmak için.
Add cart tuşuna basıp bi dosya indirme yapmadınız mı? 2-3 gb oluyor genelde. Touch programı derken anlayamadım ki, program değil dosya indiriyordu. Tamam o güncellemeye başlıyor onu belirtiyor. O esnada kapatmamak gerek aracı. Farklı usb deneyin isterseniz
an itibari ile cihazı bozmuş bulunmaktayım. 
kaan bey, yarım saat önce bahsettiğim program açıkken parmak izli flashımı pc ye taktım. o da bişiler yükledi. gittim araca taktım. ne oldu dersiniz: eskisi de gitti. şimdi ne bluetooth çalışıyo ne de navigaston. bu işlemi geri alabilir miyiz.
@ Kerem Can; problemini en baştan yazarsan Kaan Kara ile beraber elimden geleni yapmaya çalışırım.
anladığım şu-->araçta touch 2 var ama navigasyon ünitesi almamışsınız.şimdi de cihazı güncellemeye çalışıyorsunuz!
doğrumu?
aşağıda kendi hesabımdan görüntüler ekledim.
bu aşamalara kendin gelebildinmi acaba?
örnek olarak MY DASHBOARD yazan yere tıklaman gerekiyor.bu bölümde indirebileceğin özellikler aktif olarak gözüküyor zaten.
eğer navi üniteniz varsa indirebileceğiniz çok fazla ürün var zaten içinde.
ancak navi ünitesi yoksa sadece touch 2 için üretilen bir güncelleme yok zaten.
eğer siz buna rağmen 3.5 gb lık navi dosyasını indirip sonrada zip formatından çıkartıp usb ye atmışsanız ve onuda arabaya bağlamışsanız cihazı kilitlemiş
olabilir
bekir hocam, kaan hocam müsaitseniz bir çağrı atın da ben arıyayım sizi. ya da whatsap tan fotoları gönderiyim. buraya ekleyemedim . durumu anlatıyım eğer müsait seniz. tlf: 05057667590
Mesaj Birleştirildi: 25 Oca, 2015 17:00
@ Kerem Can; problemini en baştan yazarsan Kaan Kara ile beraber elimden geleni yapmaya çalışırım.
anladığım şu-->araçta touch 2 var ama navigasyon ünitesi almamışsınız.şimdi de cihazı güncellemeye çalışıyorsunuz!
doğrumu?
aşağıda kendi hesabımdan görüntüler ekledim.
bu aşamalara kendin gelebildinmi acaba?
örnek olarak MY DASHBOARD yazan yere tıklaman gerekiyor.bu bölümde indirebileceğin özellikler aktif olarak gözüküyor zaten.
eğer navi üniteniz varsa indirebileceğiniz çok fazla ürün var zaten içinde.
ancak navi ünitesi yoksa sadece touch 2 için üretilen bir güncelleme yok zaten.
eğer siz buna rağmen 3.5 gb lık navi dosyasını indirip sonrada zip formatından çıkartıp usb ye atmışsanız ve onuda arabaya bağlamışsanız cihazı kilitlemiş
olabilir

kimse yokmuuuu