Gönderen Konu: rav 4 ümle ilk sorunumuz  (Okunma sayısı 1434 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
rav 4 ümle ilk sorunumuz
« : Temmuz 03, 2014, 17:40:31 »
dün akşam işten eve giderken yaklaşık 20 km lik mesafe aracımın bir ara kastığını hissettim sanki birşey tutuyor bırakmak istemiyor gibiydi kısa süre sora yanık balata kokusu geldi durdum sağa sola baktım birşey yok tekrar hareket etmek istedim vitesi D ye aldım araba yerinden kımıldamıyor L-2-R hiçbirinde tık yok. aracı kapattım 3-4 saat sora geri geldim çalıştırdım sanki hiçbirşey yokmuş gibi devam etti. bugün bir şanzımancıya gittim baktı şanzımanı yakmışsınız indirip yapmalıyız 3000tl masraf gider dedi. ama aracın 2 ay önce şanzımanı indirilmiş tiribunu yapılmış filtresi değişmiş contası falan değişmiş bakımı yapılmış. bu bakımlar başka şehirde yapılmıştı o kişiyi aradım oda şanzıman yanması olmaz balata yada conta yakar ondada araç tekrar hareket etmez dedi. sizce ne yapmalıyım Gaziantepdeyim yardımcı olurmusunuz. :(

Toyota Club Türkiye

rav 4 ümle ilk sorunumuz
« : Temmuz 03, 2014, 17:40:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: rav 4 ümle ilk sorunumuz
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2014, 20:45:09 »
Gaffar bey adana cevre yolunda pejo bayısı var.Onun az ılerısınde dhl kargo nun altında ozel toyota servısı var.Mustafa usta yıllarca yetkılı servıste calısmıs kalıtelı bır ınsan.Aracınızı gozunuz kapalı teslım edın.Sorun neyse yardımcı olurlar.Ben bakımlarını da onlara yaprıtırıyorum.Duzgun ınsanlar.Tuncay gonderdı dersenız yardımcı olurlar.Gecmıs olsun
2011 d4d Corolla