0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani ufuk bey siz cam kaldırma modüllerini tavsiye edermisiniz?
O zaman boşa aldım. kalsın taktirmayim. Geçenlerde yağmur yağdı araç cami açık kalmış islanmisti. Onun için almıştım
Yasin bey toyotalar can bus sistemle caliaiyor buna uygun cam kaldirma modulu almak lazim bende arastieiyorum ama bildigim kadari ile sadece cenmax firmasinda var ve biraz tuzlu , sizin aldiginiz 30 40tl lik bisey sanirim , can busli olanlar 150 200 tl civariydi , bulabilirsem alicam bende
bugun bu isi yapan arkadasimin dukkanina gittim ve cenmaxta bu urunden kalmamis ama getiriyorlarmis , gelince haber verecekler ozaman gidip taktiricam hayirlisi ile
ben izmir tokullar yetkili serviste 100 tl ye taktırttım. yaklaşık aydır kullanıyorum çok memnunum. öneririm.
auris yaris farketmez toyotalar dedim zaten ben model soylemedim , toyotalar can bus sistemle camlari kontrol diyor , bu modul benimde sizinde isine yarardelme olmazda kesme olmadan nasil baglantisini yapacaklar ? ebayda obd2 cihazlari var cam kaldirma modulu olarak ama 2 aydir arastiriyorum hep alman arabalarina uyumlu yaziyor
İsmail bey aslında servisle park sensörü pazarlığı yapmaktan onlara sormak hiç aklıma gelmedi.En azından serviste delseler de kesseler de garantim bozulmaz..Daha detaylı anlatır mısınız kilitleme işi nasıl oluyor? Yani kumandaya uzun mu basıyorsunuz yoksa kapılar kilitlenince otomatik mi kapanıyor?Mesaj Birleştirildi: Eylül 09, 2014, 23:22:19Yani sanırım kablo kesmeden direk soketlere takarak beki bişeyler yapılıyordur diye sordum..Aslında kesilir de kablo sorun değil de,dışarda bu işi yapınca yarın bir gün bir elektrik arızasında garantim patlar diye çekiniyorum..Yoksa kablo nihayetinde kesilir de lehim de olur ek de yapılır v.s..Şimdi bir de telefon geldi Toyota mıçılardan protect boya koruma gelin yapalım diye Hoppalaaa Cam modülü+park sensörü+boya koruma+kauçuk paspas+bagaj havuzu derken sıfır arabanın üstüne bir araba parası daha dökecez herhalde..LPG yi söylemiyorum daha
Ben uzun süredir bu modülü bekliyordum. en sonunda Toyota merkez tarafından onaylanması sonrasında ellerinde olduğunu duyunca hemen taktırttım. yanlış hatırlamıyorsam fiyatı da 100 tl işçilik dahil idi. aslında daha öncede 2001 model toyotama taktırtmıştım. 10 yıl kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. zaten soketleri hazır sadece yerine monte ediyorlar. delme kesme filan olmuyor. çalıştırmak için uzaktan kumandada kapatmaya basmanız yeterli. tabiki bu arada 4 camında motorlu olması gerekiyor. uzaktan kumandaya bastığınızda ilk önce yolcu tarafı kapanıyor kapandığında zannediyorum sıkışma kontrolü sonucu tam olarak kapandığını anlayınca, ön yolcu arkası yolcu camı sonra sürücü arkası cam ve en son sürücü camı kaldırarak dolaşımı tamamlamış oluyor. ben çok memnunum önceki 2001 modele taktırdığımda da önce sürücü tarafından kapanmaya başlıyordu bunda tam ters, bunu sordum yazılımı böyle dediler. bende orjinali bozmadım. zannediyorum markası cenmax mış. ama burada garanti bozulmuyor ve ehil ellerde montajı yapılıyor. servis garantili olduğundan sorun yaşamazsınız.bu arada ben ayrıca Toyota protect ve hıza duyarlı-20 km geçince- kapı kilitleme modülü yaptırttım bütün hepsi çok güzel oldu tavsiye ederim.