Gönderen Konu: Auris'te ramazan indirimi  (Okunma sayısı 1019 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Auris'te ramazan indirimi
« : Temmuz 03, 2014, 11:25:47 »
Aurisler 2,5 bin TL indirime girmiş, pek rağbet görmüyor mu acaba bu yıl?

http://www.toyota.com.tr/turkey-local/kampanyalar/auriste-ramazanayina-ozel-indirim.tmex

Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

Auris'te ramazan indirimi
« : Temmuz 03, 2014, 11:25:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris'te ramazan indirimi
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2014, 15:41:15 »
Trafikte  az rastlıyorum,corolla daha çok.Aslında corolla alıcaktım ama dablunbazları ve bagajdaki kötü işçilik (eğilince kolonlar çıplak halde kablolar v.s. ) dablunbaz iç plastikleri yok.Mutlu akü yerli üretim olması beni aurise yöneltti,aracımdan çok memnunum forumlardaki yazılar moralimi bozuyor,yokuşta çekmeme (devirli girince problem yok) çok yakması ,(benimki 30 krş yakıyor) son derece iyi,ilk kalkışta ben aracı zor kaldırıyorum,tek sevmediğim yanı yada ben debriyajı ayarlayamıyorum,birde farları çok yeterli değil,siz ne dersiniz.Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2014, 16:47:05 »
Corolla kadar satılmadığı bir gerçek.

Ama ben makul miktarda görüyorum etrafta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2014, 17:10:43 »
Trafikte  az rastlıyorum,corolla daha çok.Aslında corolla alıcaktım ama dablunbazları ve bagajdaki kötü işçilik (eğilince kolonlar çıplak halde kablolar v.s. ) dablunbaz iç plastikleri yok.Mutlu akü yerli üretim olması beni aurise yöneltti,aracımdan çok memnunum forumlardaki yazılar moralimi bozuyor,yokuşta çekmeme (devirli girince problem yok) çok yakması ,(benimki 30 krş yakıyor) son derece iyi,ilk kalkışta ben aracı zor kaldırıyorum,tek sevmediğim yanı yada ben debriyajı ayarlayamıyorum,birde farları çok yeterli değil,siz ne dersiniz.Saygılar.

araç kalkışı pedal ayarları ile ilgili bir durum diye tahmin ediyorum, aynısı 1.6 lt valvematic araçlarda da var. pedala alışık olunandan biraz daha fazla basmak gerekiyor. zaten 100 beygirin auris gibi hafif bir aracı kaldırması zor değil.