Gönderen Konu: Eliptik Bisiklet ?  (Okunma sayısı 3752 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Eliptik Bisiklet ?
« : Temmuz 03, 2014, 00:30:58 »
Arkadaşlar yıllardır kullandığım koşu bandından artık koşunun sonlarına doğru yanık kokuları gelmeye başladı .Bu sebeple eliptik bisiklet almayı düşünüyorum .

Bu konuda bilgisi olanlardan bisiklet seçimi için yardım bekliyorum . Çünkü araştırmalarım sonucu kafam daha da karıştı bunların 2 türü varmış manyetik ve kayışlı olanlardan herkes manyetik tavsiye ediyor fakat nette bir çok modelde ürünün manyetik mi kayışlı mı olduğu yazmıyor . Ondan özellikle marka model tavsiye edebilecek olan varsa çok memnun olurum .

Bu arada bütçe 500 tl civarı .

Toyota Club Türkiye

Eliptik Bisiklet ?
« : Temmuz 03, 2014, 00:30:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
Ynt: Eliptik Bisiklet ?
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2014, 01:35:09 »
manyetik olanlar biraz tuzludur bütçenizi aşabilir ama kullanımı rahattır uzun ömürlüdür.bütçenize uygun olarak voit yale serisi vardır tavsiye ederim
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2014, 03:12:03 »
valla ben kullanıyorum 2 yıldır manyetikmi kayışlımı o ayrımı bilmiyorum ama 270'e almıştım işe yarıyor baya  terletiyor  :)
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2014, 06:36:06 »
manyetik olanlar biraz tuzludur bütçenizi aşabilir ama kullanımı rahattır uzun ömürlüdür.bütçenize uygun olarak voit yale serisi vardır tavsiye ederim

Abi baktım da yale serisi kafama yattı 600 tl ye yale 4 550 tl gibi rakama da yale 3 alınabiliyor yani bütçeme uygun . Aralarındaki fark ise herhalde sadece sele . Tavsiye için teşekkürler .

valla ben kullanıyorum 2 yıldır manyetikmi kayışlımı o ayrımı bilmiyorum ama 270'e almıştım işe yarıyor baya  terletiyor  :)

Kardeşim amaç zaten terlemek . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 161 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2014, 00:35:00 »
Abi baktım da yale serisi kafama yattı 600 tl ye yale 4 550 tl gibi rakama da yale 3 alınabiliyor yani bütçeme uygun . Aralarındaki fark ise herhalde sadece sele . Tavsiye için teşekkürler .

Kardeşim amaç zaten terlemek . :)
:D o zaman tavsiye ederim
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #5 : Temmuz 04, 2014, 07:51:25 »
:D o zaman tavsiye ederim

Abi bütçemi biraz daha zorlayıp aşağıdakini almaya karar verdim . Yale serisi güzel ama taşıma kapasitesi 90 kg ben 75 kg ağırlığındayım sorun çıkmaz ama ilerde evden başka biri bende kullanacağım derse sıkıntı olur . Zaten koşu bandı ondan yandı . :D

Tekrardan teşekkürler .

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/voit-d40-eliptik-bisiklet-ucretsiz-kargo-119169874

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2014, 18:30:09 »
Ürün geldi ve kurulumunu yaptım. Adamı fena yoruyor. İyiki koşu bandı yerine bunu tercih ettim. Zeki abim ve kardeşime tekrardan teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 161 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2014, 19:10:43 »
abi rica ederim faydalı olduysam ne mutlu bana bende başta koşu bandı alacaktım spor salonlarında baktım çalıştım bisikletin daha bir terlettiğini gördüm. Tekrar hayırlı olsun sağlıklı günler dilerim :)
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 335000
  • Model Yılı: '06
  • 64 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2014, 20:02:05 »
Ürün geldi ve kurulumunu yaptım. Adamı fena yoruyor. İyiki koşu bandı yerine bunu tercih ettim. Zeki abim ve kardeşime tekrardan teşekkürler.

Her gün arttırarak 45-60 dk lık çalışma sürelerine zaman içinde çıkmanızı tavsiye derim.

İlk gün 2 dk zor yapmıştım. Ondan sonra 5 dk sonra 1-2 gün yapmadım sonra 10 15-25-40-60 derken hiç yorulmaz olmuştum.

Ne günlerdi.

Bizim çocuk o zaman 2,5 - 3 yaşlarında idi. ayak basma yerine çıkardı. kolun direğini de tutardı. ben de yavaşça çocuğun katlanabileceği tempoda çalışırdım. Artık yavaşlıktan sıkılna durup oğlum hadi annnene bak sana çağırmış olabilir felan derken oğlum durduğumuz anda bana bakar geldik mi baba derdi.

Evin arka balkonunda sigara içerdim. Evin içinde çocuk etkilenmesin diye içmezdim. Kerata meraktan peşimden ayrılmazdı.  Bir gün tamam dedim sen de gel. Dışarıda kar yağmış çivi gibi hava. neyse yarısını içip çocuk üşümesin diye içeri gireceğiz. Biraz dikildim felan çocuk baba neden bekliyoz demezmi. Yani öle o zamanlar yapardım iyi bir alettir.

Acayip ter atardım ama kilom çok az değişirdi.
2006 2.0 Dizel D-4D Avensis Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 07, 2014, 21:19:04 »
Voit LC310 oneririm.
Sifiri 400 tl civari.
Sahibindende 200 tl 2. El bulabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #10 : Temmuz 07, 2014, 21:49:14 »
abi rica ederim faydalı olduysam ne mutlu bana bende başta koşu bandı alacaktım spor salonlarında baktım çalıştım bisikletin daha bir terlettiğini gördüm. Tekrar hayırlı olsun sağlıklı günler dilerim :)

Sağol kardeşim . Allah cümlemize sağlıklı ve huzurlu bir hayat nasip etsin .

Her gün arttırarak 45-60 dk lık çalışma sürelerine zaman içinde çıkmanızı tavsiye derim.

İlk gün 2 dk zor yapmıştım. Ondan sonra 5 dk sonra 1-2 gün yapmadım sonra 10 15-25-40-60 derken hiç yorulmaz olmuştum.

Ne günlerdi.

Bizim çocuk o zaman 2,5 - 3 yaşlarında idi. ayak basma yerine çıkardı. kolun direğini de tutardı. ben de yavaşça çocuğun katlanabileceği tempoda çalışırdım. Artık yavaşlıktan sıkılna durup oğlum hadi annnene bak sana çağırmış olabilir felan derken oğlum durduğumuz anda bana bakar geldik mi baba derdi.

Evin arka balkonunda sigara içerdim. Evin içinde çocuk etkilenmesin diye içmezdim. Kerata meraktan peşimden ayrılmazdı.  Bir gün tamam dedim sen de gel. Dışarıda kar yağmış çivi gibi hava. neyse yarısını içip çocuk üşümesin diye içeri gireceğiz. Biraz dikildim felan çocuk baba neden bekliyoz demezmi. Yani öle o zamanlar yapardım iyi bir alettir.

Acayip ter atardım ama kilom çok az değişirdi.

Tevfik bey tavsiyeler için teşekkür ederim . Bugün 15 dakika çalıştım çok iyi geldi . Kilo konusunda sıkıntım yok kilomdan memnunum . Ben alıştığımdan mı bilmiyorum gün aşırı kendimi bir şekilde yormaz isem çok kötü hissediyorum halsizlik bastırıyor kaç sene oldu bilmiyorum koşu bandında gün aşırı en az 30 dakika geçiririm ve herkese bunu tavsiye ederim inanın koşmadığım zamanlar kendimi bir garip hissediyorum . Bisiklette ise 15 dakika gibi kısa bir sürede yorulacağımı düşünmüyordum ama adamı gerçekten fena yoruyor 2. seviyede olmasına rağmen 15 dakikada bittim dediğiniz gibi yavaş yavaş süreyi uzatacağım . Tekrardan teşekkürler .

Voit LC310 oneririm.
Sifiri 400 tl civari.
Sahibindende 200 tl 2. El bulabilirsiniz.

Abi tavsiye için teşekkürler . LC 310 nu da almayı düşündüm ama kayışlı olmasından ve kayışlıların sesli oluyor denmesinden vazgeçtim . Çünkü koşu bandında sırf sesli diye sabah erken saatlerde çalışamıyordum ama d40 manyetik olduğundan gerçekten sessiz ve artık istediğim zaman diliminde çalışabileceğim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2014, 22:45:05 »
Kullanabiliyorsan ne güzel zira benim evde öylesine duruyor
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Temmuz 07, 2014, 23:17:59 »
Kullanabiliyorsan ne güzel zira benim evde öylesine duruyor

Abi koşu bandını yakana kadar kullandım . Bakalım bu alet mi beni yakacak ben mi bunu yakacağım . :)