0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
manyetik olanlar biraz tuzludur bütçenizi aşabilir ama kullanımı rahattır uzun ömürlüdür.bütçenize uygun olarak voit yale serisi vardır tavsiye ederim
valla ben kullanıyorum 2 yıldır manyetikmi kayışlımı o ayrımı bilmiyorum ama 270'e almıştım işe yarıyor baya terletiyor
Abi baktım da yale serisi kafama yattı 600 tl ye yale 4 550 tl gibi rakama da yale 3 alınabiliyor yani bütçeme uygun . Aralarındaki fark ise herhalde sadece sele . Tavsiye için teşekkürler .Kardeşim amaç zaten terlemek .
o zaman tavsiye ederim
Ürün geldi ve kurulumunu yaptım. Adamı fena yoruyor. İyiki koşu bandı yerine bunu tercih ettim. Zeki abim ve kardeşime tekrardan teşekkürler.
abi rica ederim faydalı olduysam ne mutlu bana bende başta koşu bandı alacaktım spor salonlarında baktım çalıştım bisikletin daha bir terlettiğini gördüm. Tekrar hayırlı olsun sağlıklı günler dilerim
Her gün arttırarak 45-60 dk lık çalışma sürelerine zaman içinde çıkmanızı tavsiye derim.İlk gün 2 dk zor yapmıştım. Ondan sonra 5 dk sonra 1-2 gün yapmadım sonra 10 15-25-40-60 derken hiç yorulmaz olmuştum.Ne günlerdi. Bizim çocuk o zaman 2,5 - 3 yaşlarında idi. ayak basma yerine çıkardı. kolun direğini de tutardı. ben de yavaşça çocuğun katlanabileceği tempoda çalışırdım. Artık yavaşlıktan sıkılna durup oğlum hadi annnene bak sana çağırmış olabilir felan derken oğlum durduğumuz anda bana bakar geldik mi baba derdi. Evin arka balkonunda sigara içerdim. Evin içinde çocuk etkilenmesin diye içmezdim. Kerata meraktan peşimden ayrılmazdı. Bir gün tamam dedim sen de gel. Dışarıda kar yağmış çivi gibi hava. neyse yarısını içip çocuk üşümesin diye içeri gireceğiz. Biraz dikildim felan çocuk baba neden bekliyoz demezmi. Yani öle o zamanlar yapardım iyi bir alettir. Acayip ter atardım ama kilom çok az değişirdi.
Voit LC310 oneririm. Sifiri 400 tl civari. Sahibindende 200 tl 2. El bulabilirsiniz.
Kullanabiliyorsan ne güzel zira benim evde öylesine duruyor