Yüksel kardeşim paylaşma şöyle şeyler yapan var yapamayan var. Yapmak isteyipte zamanı olmayan var.

Aklı çelinenlerden biride benim.
Bugün nöbetçiydim boş vakit bol önce arka stopları söktüm(benim stobun birinde su bardağı dibi büyüklüğünde kırık diğerindede çatlak olduğu için çok tozluydu) senin kadar cesaret edemedim camını ayırmaya ama köpüklü suyla felan yıkadım güneşte kuruttum elimin ve tornavidanın yettiği yerlere kadar sildim, sonra elimde dandik bir far cilası vardı onunlada cilaladım bayağı fark etti. Son işlem olarak kırığı ve çatlağı onarmak için kırmızı folyo alıp çekecem. Foto çektim ama şuan koyamayacam.
Sonra forumda gezinirken bu konu gözüme çarptı benim göstergede de yabancı bi maddenin nokta nokta izleri vardı ddim cilayı süreyim sökmeden, baktım olacak gibi değil önce camın çerçevesini söktüm pislikten tozdan geçilmiyor. Sonra camıda söktüm aldım elime bi güzrl yıkadım duruladım cilayıda çektim on numara oldu valla

keşke öncesinin fotosu olsaydı bariz bir vfark çıktı ortaya.
Yaptığın şeyler çok güzel insanın iştahını kabartıyor. Bazen diyorum keşke bekarken bu araca sahip olsaydım. Ama fırsat buldukça yine uğraşıyorum kendi çapımda.

Ellerine sağlık tekrar.
Mesaj Birleştirildi: Ağustos 24, 2014, 23:09:30
Ha bu arada sökme işine cesaret edemeyenler korkacak hiç birşey yok elleri kürek gibi büyük olan ben bile yaptıysam herkea yapabilir. Vidayı söktükten sonra klips yerlerinden nazikçe bastırarak çekin o kendisini size bırakıyor zaten