0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar aracımızla ilgili bu günlerde değişik duygulara büründüm..Jant vs. attım kafama göre güzelleştiriyorum derken 5 senedir bizde olan corollamız henüz 77 bin km de rölantide anormallikler araç yüklü olunca özellikle rampa cıkarken yüklenilmesi halinde gösterge panelinin oralardan vıyık vıyık gıcık bir ses gelmesi öte yandan direksiyonu sağa sola çevirirken lak lak ses yapması ve şu aralar sürekli kontrol etmek zorunda kaldığım bu zamana kadarda toyotadan hiç duymadığım su eksiltme problemi..İzmit özel servis ZİRVE otoyu bilenler bilir işçilikleri çok sağlam kaliteli dostlukları olan esnaf iki abimize gidiyorum sürekli hiçte şikayetci olmadım aksine can sıkıntısına çay kahve içmeye gittiğim bir yer oldu..Fakat daha bu km deki aracımızda bu problemlerin başgöstermesi canımı çok sıktı..-Ustalar devirdaimin değişeceğini söylediler bunların çoğunda aynı sıkıntı varmış..-Direksiyon kutusu bi önceki kasalarda kronik bir problem biliyorum ama bu sorun bizdede çıktı sanırım..-Gösterge paneli tarafından gelen sesin motor ve şanzıman takozlarından olduğunu söylediler teste çıktık baktık ağırken yüklenildiğinde motorun kendini geri itmesi fln filan onlardan kaynaklanıyormuş nedenini pek anlamadım..-Bir diğer sorun en büyük problem gibi duran subaplar rölantideyken arada sırada devir yükselip akabinde sıfıra kdr inip baya titretebiliyor aracı..aracın ilk sahibi daha 3 bin kmde iken tüp taktırmış aracımız 2007 model biz 45 binde aldık 5 senedir bizde düzenli rutin bakımlar lpg bakımları hepsi tam yapıldı şuan araç 77 binde bütün bu işlemlerin maliyeti nerdeyse ötv için sayılacak eski bir araba parası değerine denk geliyor..(4500 tl )Bu problemleri yaşayan var mıdır ? Sizce ne yapmalı ? Toyotadan hiç beklemediğimiz sıkıntıları yaşamak(mmt şanzumanı saymıyorum bile onu es geçtik artık) büyük bir hayal kırıklığına uğrattı bizi..
olmucak ne demek kardeş Türkçeyi katletmeyelim lütfen
Geçmiş olsun, gerçekten şanssızlık sizinki, bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri aslında kronik sorunlar değil.
bunlar hep kullanımla alakalı...
Alper abi öncelikle geçmiş olsun. Subaplar nerdeyse 70bin km yapmış. Değiştirme zamanı yavaştan gelmiş.
Sağol İlke kardeşim bu kadar çabuk mudur yav..eski araçlara ayarla geç bunlar yine bi 100 bin en az çıkartması lazım bu kadar kısa sürede deforme olan bi toyota görmedim ben oda bana mı denk geldi..