Gönderen Konu: carina far  (Okunma sayısı 2358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür etti
carina far
« : Haziran 28, 2014, 08:38:45 »
arkadaşlar carina sağ far orijinal(CARELLO)marka elinde olan ,arkadaşında olan yada bulabileceğim bir yer bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.
kaza yaptım sağ far kulakları kırıldı.

Toyota Club Türkiye

carina far
« : Haziran 28, 2014, 08:38:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 12 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: carina far
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2014, 12:55:25 »
selamün aleyküm. carinada far ayarı var mı çalıştığını nasıl anlarım. bir de benim ampülün biri patladı. ne önerirsiniz? bu olur mu acaba? teşekkür ederim...
http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-night-braker-unlimited-110-fazla/productDetails.aspx?productId=otm90c64210nbr&categoryId=20024642

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2014, 21:31:09 »
selamün aleyküm. carinada far ayarı var mı çalıştığını nasıl anlarım. bir de benim ampülün biri patladı. ne önerirsiniz? bu olur mu acaba? teşekkür ederim...
http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-night-braker-unlimited-110-fazla/productDetails.aspx?productId=otm90c64210nbr&categoryId=20024642
far ayarı tabiki var, hem manuel hem düğmeli. ayar düğmesi ön sis farı düğmesinin yanında, 4 e kadar ayarı var, 4 düşük 0 ise en yüksek ayar. far üzerindeki motorlar arızalı ise çalışmaz. manuel ayar ise far üzerindeki motorlarda yıldız başlı vidalar var, normalde farlarını aşağı yukarı hareketi belli olur ama anlayamıyorsanız aracın önünü bir duvara verip kontrol edebilirsiniz, ampul tipi ise 12V, 60/55W H4 tipi ampuldur, ben osram night breakerden memnun kalmıştım
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 12 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2014, 18:13:49 »
murat bey teşekkürler.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2014, 18:31:51
Murat bey  bir şey daha sorabilir miyim?. Arabamda genelde ikinci viteste  ayağımı gazdan kesince ( yokuş aşağı genelde ) araba silkiniyor. Akarak gitmiyor. Resmen kafayı sallıyor.Bu tekler gibi olan durum devam ediyor. Gaza basarsam veya devrince gaz verirsem sorun yok. Umurım anlatabilmişimdir. arkadaşlarda başına gelen var mı acaba yoksa hepsi mi böyle. teşekkürler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2014, 20:10:58 »
murat bey teşekkürler.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2014, 18:31:51
Murat bey  bir şey daha sorabilir miyim?. Arabamda genelde ikinci viteste  ayağımı gazdan kesince ( yokuş aşağı genelde ) araba silkiniyor. Akarak gitmiyor. Resmen kafayı sallıyor.Bu tekler gibi olan durum devam ediyor. Gaza basarsam veya devrince gaz verirsem sorun yok. Umurım anlatabilmişimdir. arkadaşlarda başına gelen var mı acaba yoksa hepsi mi böyle. teşekkürler....
rica ederim maksadımız yardımcı olabilmek, konu far konusu ama medem sormuşsunuz aklıma gelenleri yazayım. ben bahsettiğiniz silkinme olayını hiç yaşamadım, gazda düzgün çalışsın istiyorsanız benzin bakımlarınıda düzenli yaptırmanızı tavsiye ederim, her ikisinde de aynı şeyi yaşadığınızı düşünerek yazıyorum, bujiler buji kabloları ve distrübitörünüzü bi kontrol ettirin, boğaz kelebeğide çok az açık kalıyor olabilir, egzosunuz düzgün değilse yada oksijen sensörünüz arızalı ise motor kompresöre bindiğinde patlama yapıyor olabilir, aklıma gelenler bunlar, yada yakın zamanda triger falan değişmiş ise sente ayarı ve avansı düzgün yapılmamış olabilir
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)