Gönderen Konu: yaris cd changer hk.  (Okunma sayısı 2636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
yaris cd changer hk.
« : Ekim 20, 2008, 19:41:58 »
Arkadaşlar bugün benim doğum günüm ve hayatımda kendi paramla sahip olduğum ilk otomobilim olan toyota yarisim kapımın önünde ilk gecesini geçirecek bugün. çok mutluyum özetle.

aracı kullandıkca bilgi paylaşımında bulunarak öğreneceklerim artacaktır tabi.

ilk olarak şunu sormak istiyorum. yarisine cd changer montajı yaptıran arkadaş varmı. teyp üzerindeki tape/cd tuşundan direkt olarak changere geçiş yapılabiliyor mu. teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

yaris cd changer hk.
« : Ekim 20, 2008, 19:41:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris cd changer hk.
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2008, 20:12:43 »
 ben bu montajı kendi aracıma yaptırmadım ama başka bi araca yaptım.
 Cd changer bagaja monte ediliyo, yada torpidoyo yani tercihe göre...
... Toyota orijinalinde 6'lı chnager kullanıyo. bu changere cdleri doldurup teypten istediğiniz cd'deki istediğiniz şarkıyı seçebiliyorsunuz...
 Bu söylediğim olay orijinal aksesuarı olarak satılan changerde mevcut. Yalnzı rakam olarak bayağı bi fazla 1000 lira civarı :)
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2008, 21:15:33 »
başka marka bi changer takıldığında teyp üzerindeki tuşlarla parçaların kontrolünün sağlanamayacağı anlamına gelmez umarım bu.

orjinal aksesuar dışında changer kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini alabilirim. orjinal aksesuarların fiyatları malum.
teşekkürler ergün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Evolution...
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2008, 21:33:15 »
öncelikle aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin... Bende çok düşündüm changer tesisat yaptırırken alpine marka changer düşündüm uyumsuzluk yaratabilir dediler bence bi oto müzik sistemcisinde denemen daha ii olur ben pek fazla durmadım üşendim artık modifiye ;)
K@m@®oS

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2008, 23:24:57 »
arkadaşım ne yapacaksın cd changer ı cd changer mp3 cdleri çıkmadan önceydi. şimdi mp3 cdleride geride kaldı . al bitane usb harddisk koy torpidona kaliteli müzik dinle. yok cd çizildi yok okuyucu bozuldu. yok tümseğe girdim derdin olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2008, 08:38:27 »
Arkadaşlar bugün benim doğum günüm ve hayatımda kendi paramla sahip olduğum ilk otomobilim olan toyota yarisim kapımın önünde ilk gecesini geçirecek bugün. çok mutluyum özetle.

teşekkürler.

Selam.
 Bu durumda hem yeni aracın hayırlı olsun diyeyim, hemde nice mutlu yaşlara.
 Bence sorun için bir çok cevap olabilir değişik maliyetlerde. Bunlardan en basiti bir kaset adaptörü ile Cd player bağlantısı uygulayabileceğin gibi Aux girişi yaptırıp başka aparatlarıda direk olarak bağlayabilirsin. Ya da Cd Changer ekleyebileceğin gibi senin araca uygun daha gelişmiş bir sistemde alabilirsin şu Navigation özelleikli olanlardan. Bence ilk olarak yapman gereken maliyetleri ile birlikte aracına uygun olasılıkları sıraya koyman (arkadaşların verdiği fikirlerinde yardımıyla) ve sonra bunları eleyip birini seçmen. Ama illaki Cd Changer diyorsan onu zaten Ergün cevaplamış sana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 21, 2008, 11:25:18 »
6 lı cd changer = maximum 84 şarkı yapar
1 tane mp3 cd si en kaliteli kayıtla en az 150 şarkı yapar.  hem cd changerin gereksiz ağırlığını taşımak zorunda da kalmazsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Ekim 22, 2008, 10:19:41 »
arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler. en güzeli bi kaset adaptörüyle cdplayer yada mp3 player kullanmak olcak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2008, 12:08:16 »
türker bey aracın yarıs başka bir marka takarsan senın teypten konrol edemezsin ayrıca  bagaja koymana gerek yok sag ön koltukta altında kızaklı göz var oraya monta edersen daha iyi olur derim ben