0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rüşvet bu rüşvet. Gecenin 4.00'unde hackerler gibi siteyi bozguna uğrattık, ben kaçıyorum abi, yoksa tekmeleyip atacaklar.
boşa ugraşmışız o kadar onu anladım ben sende farkettinmi onu
çok zor degil yaa oralarda 2sene takılalım prof oluruz edebiyatı ögreniriz bizde asar keseriz sıkıntı yok ne mutluki çok bilmeyip yanlış bilgiler sahibi degiliz.az ama öz biliyoruz
Ben cok begendim durumunu açıkçası telefondan bakıyorum cok birsey göremedim ama arac oncekine göre fazlasiyla iyi nazardegmesin ve lutfen urunleri kiymetini bil derim
Bu işe başlarken, hastalık haline dönüşeceği ve Meguiar's'ın kucağına oturacağım aklıma gelmemişti. Mecbur kıymetini bileceğiz abi.
bence en azından şampuanı araç içi malzemeleri meguars alma Atas proteo ve vinet al. Aynı işi görüyor. Vinet araç içinde heryerde kullanılır. Özellikle döşemelerde mükemmel. Geçen bej koltuklarda kullandım bebat durumda olan döşemeyi tertemiz yaptı. 1 lt konsantre olarak satılıyor dediklerim 15 tl falan. 1 seneden fazla gider.
Evet, öyle düşünüyorum ben de artık. "Pahalı olan iyidir" mantığıyla gittiğim için ve ilk alışverişim olduğu için bu seferlik böyle oldu. Bir dahaki sefere, aynı kalitede ve F/P oranı yüksek şampuanlara bakacağım.