0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gerçekten çok güzel oldu bencede eline saglık tekrar yüksel.antenden memnunmusun degişen birşey oldumu.daha bu ilk uygulama dahada uyguladıkça boya iyice oturacaktır zamanla dahada güzel olcak.
anladım terraların böylemiymiş! yüksel gerçekten eline sağlık araç burdayım diyor bu masrafları ettikten sonra satma satarsan da tok satıcı ol. ogün çok yardımcı oluyor elinden birşey gelirse üşenmeden uzun uzun yazıyor ilgileniyor sağolsun bende ramazanda bu işe girişecem inş böyle bir sonuç alabilirim tekrar kazasız belasız keyifle binersin inş
herzaman biliyorsun yüksel sıkıntı yok aynen öle pastayı uzun bir süre unut artık.digerleri içinde keyfine vaktine kalmış.anteni begendim bende acaba nasıl memnunmusun diye sorayım dedim çok uzun geliyor bana bu antenlerde oyüzden
nedemek herzaman bildigim tecrube ettigim kadar herzaman burdayım sıkıntı yok seninkinden de dogru ürünlerle edicez inşallah bu görüntüyü zeki.renk olarak güzel görüntülere açık bir e12 yani
aynen rengini çok açacak inanıyorum seninde yardımlarınla
yeme bizi şimdi yüksel gitmissin başka bir e12 sedan bulup kendi plakanı koymussun tamam işte maşallah degişiklik ortada çokda sölicek birşey oldugunu düşünmüyorum ben.güle güle pislet
yahu yüksel bizi yiyorsun ya nese asıl emek çaba biliyorsun ellerde aracı olduysak sebep olduysak ne mutlu bana elimizden geldikçe işte ama var yaaa şu iki arabayı kısmet olsunda bir yanyana girişelim seyrede seyrede kısmet inşallah.ama gerçekten before-after olmuş yani maşallah
bugun formundasın yüksel Allah neşemizi bozmasın inşallah :Dfarkettim yatmış orda bekliyor inşallah inşallah kazasız belasız güzel eglenceli bir buluşma olacak acaba orda bir hızlı cilamı atsak
sadece bin tamammı elin direksiyonda gözün yolda ayagın pedalda sadece bin indikten sonra bile arabaya bakma arama birşeyler dolabı kapayım geleyim ben
Arif Bey'i kapatacağım abi sana.
yapılırmı şimdi bu hiç yapılır mı şu bünyeye gideyim şimdi edirneye söliyeyim bana en güzelinden birşeylermi gönderin diyeyim ne diyeyim yani ramazan ramazan alla alla ahdım var oraya ya inşallah gelecem oraya arif beye kısmet inşallah