0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2006 corolla hb 1.6 benzinli kullanıcısıyım.ne diyorsunuz bu işe sakata gelebilir miyim?http://www.otomobilyedekparcalari.com/TOYOTA-COROLLA-DEBRIYAJ-SETI-VVTI-16-MOTOR-BASKIBALATABILYA-2003-den-2007-Model-Araclar-icin-DEBRIYAJ-YEDEK-PARCA,PR-1425.htmlfiyatı uygun gibi. burdan alıp dışarda iyi bir ustaya taktırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
ufuk beye nasıl ulaşabilirim. kullanıcı adı ne forumdaki? ondan da bi fiyat alalım:)
Linkte ki debriyaj seti Valeo marka ancak Kore menşeili piyasada 180TL civarlarında, uygun fiyatlı bir ürün aranıyorsa aynı ürünün fason üreticisi SECO markası daha kalitelidir 160TL civarlarında.Daikin 260TL, Aisin 300TL civarlarında, Daikin Aisin'a göre biraz daha sert ama orijinal ile aynı ömre sahip, Aisin aftermarket ürünü yumuşak ama orijinal setten %25-30 daha az ömürlü, pahalı olma sebebi OEM üretici olması.
özelden yazıyorum hocam
Ufuk Sönmez, özelden mesaj atarsanız yardımcı olur.
@
bu site öztürkler otomotive ait ve ciddi bir firma, ben iki adet kyb excellg amortisör, rav4 buji kablosu ve termostat aldım ve memnun kaldım.
@Alper Sınav beni mi çağırdın hocam Şaka bir yana bende çalışmıyor IE ve Chrome'da "yanıtla" diyerek de denedim ama olmadı.
Ufuk bey siz ne diyorsunuz avensisteki parçaların uymamasına.Siz böyle sorun olmadan tedarik sağlayabiliyorsanız her zaman size ulaşırız.