0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler arkadaşlar, kedinin islami yönden sakıncası yok bildiğim kadarı ile dışarıda olması kaydı ile köpeğinde yok. Yukarıda yazıldığı gibi Kedi Babası lakaplı sahabe bile var. Tüm hayvanlar candır, yaratılma sebepleri vardır hepsinin. Yaradılanı severiz yaradandan ötürü Hastalık konusunda bende tırsmıyor değilim ama eskileri düşünürsek kedisiz köpeksiz ev yoktu hiç nerede ise. Benim çocukluğum neredeyse kedilerle köpeklerle hayvanlarla geçti, her türlü yaramazlığı yapardık hatta ve hatta muhtemelen tosbağa (kaplumbağa) dan kene bulaşmışlığım bile var Hayırlısı bakalım , email attım cevap gelmedi dernekten. Belki arayan soran olur olmaz ise eşe dosta söyledim bildiklerinden bulabilme ihtimalide var. Hanımın baskın gelip hiç olmama ihtimalide var, her ne kadar evde son sözü ben söylesem de PEKİ KARICIM Eğerki olursa burada nasipse fotoları paylaşırım. Herkese teşekkürler
Evdeki kedi artık evde Hanımı bak kedi değil KEDİCİK getiririm diyerek tehdit ettim ve kedimiz oldu. Sokak kedisi maşallah cinsi minsi yok. Bildiğim tekir 4 Mart doğumlu bir yavrucak gerçi artık büyüdü. 3. haftamıza girdik. Şimdi sorum şu, çok güzel bir şekilde patileri ile elime ayağıma vb yerlerimize fırlıyor hamle yapıyor. Önceleri tırmıklayacak sanıp korkuyorduk ama hamle yaparken açtığı tırnaklarını elimize ayağımıza değdirdiğinde kapatıyor ve o yumuşacık patileri ile dokunuyor. Eyvallah hoş güzel ama şimdi birde ısırmaya çalışmalar başladı. Gerçi belki biz ısıracak sanıyor da olabiliriz tıpkı tırmıklamasından korktuğumuz gibi belkide ısırmayacaktır ama pek ısırmayacak gibide durmuyor. Bilenlere sorum ISIRIR mı hakikatten yoksa buda bir oyunmudur? Her ağzıyla hamle yaptığında içgüdüsel olarak elimizi ayağımızı hızlı bir şekilde çekiyoruz ve dahada azimle saldırmaya başlıyor kerata
Murat Bey, yaklaşık 2 yıldır bir tosuna ev sahipliği yapıyoruz British Short Hair kendisi ve tüy konusunda yine az bakım isteyen türlerden birisidir. Cooldur, sıkıntı çıkarmaz asla size ve çocuklarla da iyi anlaşan bir yapısı vardır... Fotoğrafını da ekleyelim bizim dananın bari
Çağatay Bey çok güzel bir kedi. Böyle güzel bir kedi ve bahçede güzel bir köpek beslemek harika bir duygudur.
Arkadaşlar,İçimizde evinde kedi besleyen varmı? Bizde (Kızım ve Ben, hanım hariç olaya biraz soğuk) evimizde kedi beslemek istiyoruz. Beslemek tabiri ne kadar uygun bilmiyorum ama yaşatmak aileden biri olmasını istiyoruz diyeyim.Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar olumlu yada olumsuz fikirlerini belirtirlerse sevinirim. Beslenecek yer apartman dairesi, 3 Balkonlu bir ev.1- Hangi cins kedi olmalı? 2- Cinsiyeti ne olmalı?3- Yukarıda 1.sorum kıl tüy olayından dolayı idi (Bazı cinsler çok kıl tüy döküyormuş)Geçen hafta yazlıkta bir sürü sokak kedisi vardı, kızım korkuyordu, bende hayvanların sevdiğini insanlarda sever hesabı alışsın istedim, üniversite zamanımdan kalma kedi tırmalanma vakamdan sonra bende de bir korku peydah olmuştu, hem kendi korkumu kırmak hemde yıllarca içimde biriken kedi sevgisini giderme adına kızımla kedilere yanaştık. bir tanesi eniklemiş 4 tane birbirinden afacan kedi yavruları vardı, hepsi o kadar güzel sokuluyorlardı ki. Bir güzel sevdik hele anneleri tam bir sırnaşıktı Kızım eve götürelim baba dedi ama kıyamadım aile fertlerini birbirinden ayırmaya. Şimdide telde psikolojik baskı yapıyor baba kedi al kedi al diye Sizlere danışmak istedim bakamamaktanda korkuma sizlere danışıyorum. Teşekkürler şimdiden
Teşekkürler herkese, yarın geri iade edeyim ben en iyisimi