0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başka seçenek yoktu işartlemedim.Benim aracımda yarı deri yarı alcantre kumaş bej rengi bayada hoş duruyor tavsiye ederim.Selamlar
Aracın kapıve göğüs aksamında bey tonlar yok ise bej renge hiç girmeyin gerçekten sırıtıyor kötü görüntü oluyor.Aracın içi ağırlıklı siyah ve gri tonsa eğer sizde gri tonları veya siyah tonları kullanın ayrıca deri döşeme yazın yakat kışın üşütür bu nedenlerde bence deri işine hiç girmeyin derim hemde kaliteli bir deri bulmak hayli zor iş bence gri ve siyah tonları hakim olduğu kaliteli kumaş bir kılıf naçizhane tavsiyam olur Ankara da olsanız Ankara nın en iyisi diyebileceğim bir yere gönderebilirdim sizi çokta memnun kalırdınız .DÖŞEMECİOGLU diye Google ye yazın zaten çıkar sayfasında yaptığı işler var
Valla deri herkes bi özelik farklilik lüks olarak görüyo güzel derilerde var bmw nin kirmizi derisi mesala wv nin bej renkli derisi ama sonradan deriye donmem kumas varsa sifir alicak olsamda gidipde deri opsiyonu ekletmem bir suru para verip koltuk isitma sogutma varsa olabilir belki yazin deri koltuga oturan bilir
Görüntü olarak deri elbette çok güzel duruyor.Orjinali deri ise sadece tamir olacak koltukların parçalarını değişin.Komple değişim yapacaksanız, eğer koltuğun ısıtma ve soğutma özellikleri yok ise, Deri döşemeye kesinlikle yanaşmayın.