Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 05, 2025, 09:05:24
Lütfen
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Fotoğraf, Videolar
»
Konu:
Aman dikkat... Lütfen...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
Gönderen
Konu: Aman dikkat... Lütfen... (Okunma sayısı 3149 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Aman dikkat... Lütfen...
«
:
Ekim 20, 2008, 11:22:50 »
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
Bunları izledikçe yaşadığım kazadan sonra yaradanıma çok ama çok şükrediyorum. Rabbim bizi korumuş. 1.5 dk sonra gösterilen kaza bizimkine benziyor. Ama sinyal verip karşı yöne dönen bi tırdı ve karşıdan gelen bendim. Aynen ordaki gibi bir virajın ardından çıktım, kırdım ama son tekere çarptık. Oysa o hala ilerlemeye devam ediyodu. Bu kazada ise o yolda bekliyor karşıdan gelenin geçmesini. Ama bizim tır beklemedi. Bekleseydi...
Bahçesinde oynayan çocuğada çok ağladım. ALKOL
Toyota Club Türkiye
Aman dikkat... Lütfen...
«
:
Ekim 20, 2008, 11:22:50 »
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: B+
2 kere teşekkür etti
2 kere teşekkür edildi
Ynt: Aman dikkat... Lütfen...
«
Yanıtla #1 :
Ekim 20, 2008, 11:49:14 »
Rabbim görünen, görünmeyen tüm kazalardan bizleri korusun. Ama dikkat dikkat dikkat...! Sizede büyük geçmiş olsun tekrardan İsmail abi.Yeni arabaya bi kurban kestirin kan akıtmak iyidir. Kazaya belaya karşı
.
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
1993 corolla gli
Kan Grubu: A+
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Ekim 20, 2008, 12:10:47 »
insanlara oyuncak gibi görünen demir yığını azrail olabiliyor
kesinlikle ciddiye alıması gereken bir iş bu....
allah hepimizi korusun....
bu arada emniyet kemerine alıştırmaya çalışıyorum kendimi
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Auris
«
Yanıtla #3 :
Ekim 20, 2008, 12:16:31 »
Abi tekrar geçmiş olsun, biz her ne kadar dikkatli, düzenli ve kabiliyetli araç kullansak da karşımızdan gelen otonun bir hatası herşeyi alıp götürür.
(Tünelin ucunda görülen ışık, üzerinize gelen trenin farı olabilir) !
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #4 :
Ekim 20, 2008, 12:26:22 »
yukarıdaki paylaşım herşeyi özetliyor aslında. allah herkesi kazadan korusun
1998 XEİ SPECİAL METALİK GÜMÜŞ GRİ
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
©®UzMaN®©
Kan Grubu: 0+
«
Yanıtla #5 :
Ekim 20, 2008, 13:33:40 »
abi sanada geçmiş olsun banada geçmiş olsuun bu videoyu izlediğimde resmen ağladım bizim kaza aklıma geldi ....
eSeR KaŞıK
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #6 :
Ekim 20, 2008, 14:33:38 »
Aynen bende. Hele o çocuğa çok ağladım. Yavrum bahçede oynarken bir anda gitti. O babanın yerinde olmayı Allah kimseye nasip etmez inşallah. Evlat acısıda bambaşka bi şey.
(Gizli Üye)
Eski Toprak Toyotacı
cibili cibili şak şak şak...
Kan Grubu: A-
Kilometre: 102110
Model Yılı: '00
41 kere teşekkür etti
78 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #7 :
Ekim 22, 2008, 13:13:00 »
Kazayı yapan çok yakın bir arkadaşım,araçtan sadece bir kaç kırıkla sağ çıktılar. Verilmiş sadakaları varmış.
http://www.olayeregli.com/zongudak/eregli/olay/gazetesi/haber/olay_eregli_haber_oku.asp?IID=988&olayereglihaber=olayeregli
Fakat bu kazada 3 ölü var hemşehrilerim.
http://www.ereglidtv.net/haberler.asp?haber=30598
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
1993 corolla gli
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #8 :
Ekim 22, 2008, 14:01:08 »
insan o koltuktan soğuyor
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #9 :
Ekim 23, 2008, 13:44:12 »
Yazık bebeğe.
O kazada minübüsçü uyudumu ne etti, yada ecelmi çağırdı artık direk kamyonun üstüne gidiyor. Kamyonda çok hızlı görünüyor ama adam direk içine düşmüş kamyonun. Yazık yaaa.
(Gizli Üye)
Eski Toprak Toyotacı
cibili cibili şak şak şak...
Kilometre: 102110
Model Yılı: '00
41 kere teşekkür etti
78 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #10 :
Ekim 23, 2008, 13:54:59 »
Duyduğum kadarıyla aracı kullanan biraz panikli biriymiş.Bir anlık dalgınlıkla kamyonun şeridine geçiyor ve aniden toparlamaya çalışınca olanlar oluyor.
Kamyon tamamen suçsuz adam zaten yüklü ve viraj dönüyor o hızla frene basınca olanlar oluyor.Bu kazada kamera kaydı veya şahitler olmasaydı kamyoncu haksız yere suçlu bulunurdu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
No Stock+
Model Yılı: -
1 kere teşekkür etti
22 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #11 :
Ekim 23, 2008, 14:13:52 »
İsmail abi videoyu başından sonuna kadar izledim.bizimde yaptığımız kazalarında benzerlerini görünce hatırladım.Burda coğu ölümlü trafik kazalarına örnek videolar palaşılmış.Bence herkes izlemeli.Bizim insanlarımız afedersinz ama maymun iştahlı derler ya onun gibi bir süre sonra unutu verirler bari bir süreliğinede kurtarsa o bile bir fedakarlıktır.Teşekkür ediyorum video buraya koyduğun için...
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 - )
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Yaris
«
Yanıtla #12 :
Ekim 27, 2008, 03:25:24 »
düşünsenize bir can bir hayat büyüyorsun geziyor eğleniyorsun ağladığın sevindiğin ilk otomobilin ilk aşkın hayat yaşamaya değer değilmidir ? kime ne ispatlamaya çalışılıyor hiç anlayamadım herzaman derim doğan görünümlü şahinle evo görünümlü lancerla kuşkadar gti serisiyle kime neyi ispatlamaya çalışırlar..paran varsa evonu subarunu alır arkadaş grubunu ona göre seçer pist kiralar çıkarsın..time trial ını yapar poponun üstüne oturursun şehirde araba kullanan insanların ne sorunları var bilemezsin o an dikkati dağlır sola atar sağa atar biri sıkıştırır şerit atmak zorunda kalır yok aynana bakıyorsun araba yok herifi görüyorsun dibinde .. herkes diyor baba parasıyla gezerler bende baba parasıyla biniyorumda zibidilik baba parasıyla değilki ..İsmail abi ellerine emeğine binlerce kere sağlık..
Nerde Nerde YERLERDE
YaRiSs D4d
(Gizli Üye)
Eski Toprak Toyotacı
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: 0+
Model Yılı: '13
34 kere teşekkür etti
25 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #13 :
Ekim 27, 2008, 17:22:11 »
Bazen herkes şeytana uyabiliyor. Bunun sonuçlarının ne kadar vahim olabileceğini gösteren çok iyi bir ders bence bu İsmail Bey, burdan herkesin çıkarması gereken çok önemli dersler var. Paylaşımınız için teşekkürler.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
みにかー
Araç: Yaris
Kan Grubu: ---
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #14 :
Ekim 27, 2008, 22:40:11 »
bu videoyu özellikle gençlerin izlemesi gerekiyor.mümkün olduğunca çok kişiye ulaştıralım.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #15 :
Ekim 30, 2008, 12:33:05 »
Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Ders aslında çıkarabilene. Ama nerdeeee. Çoğuna göre eminimki izlerken yada izledikten sonra bu konuyu açan için bile "siz beceriksizseniz ben ne yapayım kardeşim" diyodur. Belki kader - kısmet, belki alın yazısı, belki bi anlık dikkatsizlik, belki zibidilik - serserilik ama sonuçda kaza, yaralanma ve ölüm. Dün akşam haberlerde vardı, bi minibüs anneyle kızına çarpıp ölümlerine neden oldu. görgü tanıkları minibüsün çok hızlı olduğunu söylüyolardı. İnanın trafik kelle koltukdan başka bi şey değil. Her an bi yerden bi şey fırlar kaçarsınız belki o öleceğine yada yaralanacağına olanlar size olur. Her zaman cana geleceğine mala gelsin diyerek yaralanma ve ölümlerle sonuçlanan kazalar geçirmemeniz dileğiyle. Gönül isterki hiç olmasın ama azrailde bi bahane bulacak ve buda çok iyi bi etken. Uçağı kaçırıp binemeyen adam, uçağın düşüp tüm yolcularının ölmesi sonucu havalanında bi sonraki uçağı beklerken ölü bulunuyor. Ecel gelmişse yapacak bi şey yok. bu zihniyetle trafiğe çıkmak da yok. Ben iyi şöförüm bi şey olmaz demek, olacaksa olur ne edelim, yazılmışsa elden ne gelir diyerek trafiğe çıkmak yok. Onlar arabalarına güvendiler ama, artık yaşamıyolar. Aracada güvenmeyin. Her zaman dikkat. TEDBİR KULDAN, GERİSİ ALLAH'tan.
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Allah yazmışsada bozsun üzerimizde kaderimizde varsa...
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
fastest 3zzf(t)e in turkey :)
«
Yanıtla #16 :
Kasım 02, 2008, 00:07:21 »
ismail abi video için çok sağol...bence saçma sapan reklamlar yerine en azından günde 2-3 kere bu ve benzeri videolar yayınlansa belki araba kullanmanın sadece gaz pedalına basmak olmadığı gerçeğini anlarız....çünkü bu iş ewde need 4 speed oynamaya benzemiyo starta basıp restart yapma şansımız yok....herşeyi geçtim ölen ölüyo ama o kalanların içindeki acı tarifsizdir
3sgte swaped rolla?awd?
skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #17 :
Kasım 11, 2008, 15:33:25 »
Haklısın Ufuk. İnsanoğlu 1000 nasihatten den değil, 1 musubetten anlıyo. Başına gelmeyen bilmez bu kaza durumlarını.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Kan Grubu: AB-
«
Yanıtla #18 :
Kasım 11, 2008, 15:54:22 »
ismail bey geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun. hakkaten video yu her şöforün hafta bir izlemesi lazım yoksa unutuyoruz dikkatli olmamız gerektiğini.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #19 :
Kasım 17, 2008, 10:15:31 »
Teşekkürler sağolun. Bencede hafta bir izlenmesi lazım. en azından bi an gözünüzün önüne geldimi, daha dikkatli davranıyosunuz...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Fotoğraf, Videolar
»
Konu: