0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bak kardeşim öncelikle bilmemiz gereken bir özellik var. Sizin teypte sağ tarafta DISC yazan tuş var mı? Varsa 3. şıkta belirttiğiniz ve Ogün Beyin de link verdiğiürün size olur. Çünkü ben de kullanıyorum. Bizim araçlar orj CD dışında Cd çalmıyor maalesef. Ayrıca Ogün Beyin dediğine ek olarak 6'lı CD changer değil de 15'li Cd Changer elde edersiniz bende olduğu gibi. yani binlerce müzik atabilirsiniz. Usb, aux, SDHM ve direksiyondan kumanda da işin diğer bir güzelliği. Kullanan biri olarak başka soruların varsa cevaplandırabilirim.
Benim elimde hazırda teyp olmasına rağmen bütün işi yol bilgisayarı bozuyor Küllüğün üstüne konulabiliyor ama kesip biçmek gerek forumda birisi yapmıştı fotoları mevcuttu
bende o adaptörden var arabamı sattığım ve kullanmadığım için satıyorum, teypler aynıysa size verebilirim.
bu makyajsız kasanın teybi uyarmı bilmiyorum. Eğer uyuyorsa uygun bir fiyata verebilirim bendekini
şöyle ekleyeyim , araçtaki teyp bundandır.
Tıpkısının aynısı. Bizim arabaya da uyar herhalde. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı dediğiniz aparat için