Gönderen Konu: Toyota Touch Bir Üst Modele Go-Go Plus Yapmak!  (Okunma sayısı 1909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
Toyota Touch Bir Üst Modele Go-Go Plus Yapmak!
« : Haziran 22, 2014, 11:14:28 »
bu konuda daha önce 2 tane farklı konu başlığı açılmış ancak üzerinden baya zaman geçtiği için yeni bir konu yapmak istedim.

Toyota Touchları bir üst versiyona yükselktmek için yani Go yada Go Plus yapmaktan bahsediyorum.

Bursadaki servis 2500 tl ye ekranın arka tarafına bir aparat takmaktan bahsetti.cihazınız direkt olarak Navigasyonlu olan modele yükseliyor dediler.

Ancak mesaj okuma ve İnternet olayı geliyormu peki dediğimde bir şey diyemediler.
Zaten daha önceki konularda arkadaşlar aşağıdaki ürünün linkini vermişler bende yeniden ekliyorum.
diğer linkler ise Touch sistemini 3G li internet ve wireless modelli hala getiriyor.

http://gsmserver.com/shop/car/navigation_system_for_toyota_touch_go_on_cs9200_platform.php
http://gsmserver.com/shop/car/usb_wi_fi_adapter_for_cs9200_cs9200rv_navigation_box.php
http://gsmserver.com/shop/car/3g_usb_modem_for_cs9200_cs9200rv_navigation_boxes.php

bu işle ilgili biraz kafa yorsakmı arkadaşlar ne dersiniz?

yoksa gidip 1500-1800 tl aralıgında avensis için uygun olan Navitech-Necvox yada diğer oem ürünleremi baksam?

aslında bu işi dünyada en iyi yapan firma CASKA isimli şirkettir.
en kaliteli ve en dayanıklı,en hızlı işlemci ve ön belleği en yüksek kapasiteli olan cihazlardır.
malesef avensis için olan modeli yok.

http://www.caskaindia.com/caska-suitable-for-toyota-altis-co-at-3633g-gps-video-music-camera-multifunction.htm

linkteki bu ürün, avensisin göğüs bölgesine uyarmı onu bilemiyorum işte...

Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Toyota Club Türkiye

Toyota Touch Bir Üst Modele Go-Go Plus Yapmak!
« : Haziran 22, 2014, 11:14:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch Bir Üst Modele Go-Go Plus Yapmak!
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2014, 16:09:38 »
Bekir bey bahsi geçen ürün cihazınızın içine yerleştirilen gps devresi ve mouse antenden ibaret birde navigasyon programı atılıyor sitem içerisine.Ancak forumdan edindiğim bilgilere göre nedense birde dışardan düğme takıyorlarmış ve buda görüntüyü bozuyor.
Kesinlikle touch and go ile ilgisi yok sitemin.Bence hiç değmez bu paraya .Bendende 2000 TL istemişlerdi.
Istanbul'dan selamlar.
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 22, 2014, 17:30:13 »
Bekir bey bahsi geçen ürün cihazınızın içine yerleştirilen gps devresi ve mouse antenden ibaret birde navigasyon programı atılıyor sitem içerisine.Ancak forumdan edindiğim bilgilere göre nedense birde dışardan düğme takıyorlarmış ve buda görüntüyü bozuyor.
Kesinlikle touch and go ile ilgisi yok sitemin.Bence hiç değmez bu paraya .Bendende 2000 TL istemişlerdi.
Istanbul'dan selamlar.

Düğme olayı diye birşey yok aslında.o mesajları bende okudum ama aslında orjinal Navi düğmesi aktifleşiyor o konuda sıkıntı yok.

sıkıntı şu aslında Toyota'nın üzerinde verdiği Touch yada Touch Go gib sistemler piyasada satılan oem ürünlerle işlemcileri olsun ön bellek olsun

bir çok cihazla aynı verilere sahip.tek fark fabrikasyon olarak aracın üzerine gelmesi ve bir daha kablo kesip biçme derdi olmayışı.

zaten harita güncelleme olayını toyota asla bedavaya yaptırmaz.bir çok markada zaten yıllık üyelik parası alarak satıyor kullanıcılarına.

benim derdim şu aslında.

kendi aracım Kia Cerato'da 2008 yılında daha bu işler pek bilinmezken gidip Xetec markalı dvd-tv-navi sistemi almıştım.ancak gel görki 6,5 yılda nerdeyse 6 sefer sökülüp takıldı bu cihaz istanbula servise git gel yaptı.ya usb si okumaz ya cd-dvd bölümü arıza yapar, ya tuşları çalışmaz (şu andada aynı sorun var halen) yani hepsi oem ürün sonuçta ve çinde bu işi yapan 7-8 firma var.kaliteleri kötü yani.

toyota touch en azından orjinal bir ürün sonuçta diye düşünüyorum.ama ben bu internet ve navigasyon modülünün peşini bırakmayacağım.

araştırmalara başlıyorum :tamam:

Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2014, 19:25:38 »
bildiğim kadarı ile touch and go da harita güncelleme sistemin tanımlı cep telefonu üzerinden nete çıkıp kendisinii güncelemesi ile oluyor.Sanırım internete girmekte mümkün touch and go da.
Kablo kesme biçme olacağını sanmıyorum yeterki sisteme uyumlu olsun.Fişlerini takmak yeterli olacaktır.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 22, 2014, 21:06:48 »
ufak bi ekleme yapmak istiyorum orjinal navi olması bile insan bi güven veriyor ki bence çok iyi :) düğmeye basıyorsunuz hop nerde olduğunuz hemen gözüküyor hiç zorlanma yok :)
toyota touch ekran bizde panasonic markasıyla kullanılıyor.galiba diğerleride aynı marka.araştırma yönünü oraya çevirebilirsiniz.keşke fabrikasyon isteseydiniz,sonrada sök tak olmazdı.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 22, 2014, 22:50:49 »
ufak bi ekleme yapmak istiyorum orjinal navi olması bile insan bi güven veriyor ki bence çok iyi :) düğmeye basıyorsunuz hop nerde olduğunuz hemen gözüküyor hiç zorlanma yok :)
toyota touch ekran bizde panasonic markasıyla kullanılıyor.galiba diğerleride aynı marka.araştırma yönünü oraya çevirebilirsiniz.keşke fabrikasyon isteseydiniz,sonrada sök tak olmazdı.

servise açıkçası orjinal toyota touch go ücreti ne kadardır diye sormadım?
zaten sorsamda en az 5000 tl fiyat çeker onlar uçacaklar yani.
bugün ebay.co.uk ve ebay.com da biraz araştırdım gayet kaliteli markalar hemde 400-500 dolar aralığında fiyatları var.
ancak tek sorun türkiyeye kargo gözükmüyor bunuda satışçıyla yazarak aşmak gerekiyor.
mesela bakın bu corollalar için olan model.işlemcisi ve okuma hızı gayet iyi.
http://www.ebay.com/itm/D5169E-Toyota-Corolla-07-11-HD-DVD-Autoradio-Radio-TOUCHSCREEN-Navi-GPS-BLUETOOT-/261411066020?pt=Technik_Auto_Hi_Fi_Navigation_Einbau_Navigationssysteme&fits=Make%3AToyota&hash=item3cdd5050a4
bakalım araştırmaya devam ediyorum...

Mesaj Birleştirildi: Haziran 23, 2014, 11:25:57
Az once araci alacagim yerle telefonda gorustum.
Su anda Navigasyon Modulu iscilik haric 1630 tl ancak haziran 30 kadar kampanya %15 indirim varmis.
Yani 1360 tl iscilik icinde ucret almayiz dediler.
Orjinal Touch Go'daki modul takiliyo zaten dedi servis muduru.
Ancak Cihazin uzerindeki Navi Tusu Aktiflesmiyormus.
Ufak bir buton oluyo naviye gecmek istediginizde ona basmamiz gerekiyomus.
Ama ne kadar ufak tefek yada emanet bi tusmu onu bilemiyorum.

Benim anlamadigim Touch Go larda Internet 3G ve sms olayida yokmuydu?
Yoksa bu ozellikler Touch Go Plus lardami vardi?yada plus modeli turkiyeye geliyomu onu bilmiyorum!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2014, 13:53:55 »
Touch & go plus ta 3g ve sms olayı var türkiyede yok daha desteklemiyo.sadece nav ekleniyo touch&go ile touch arasında fark var.donanımsal ve yazılımsal,biz alırken nav ile beraber istedik normal ekrandan cidden farklı.yurtdışından gelecek üründe ise çok fazla kargo parası alırlar.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara