0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani hafif bi ses ciksin icerden duyulmasin disardan hissedilsin Gecenin bi yarisi yazinca yazim yanlis olmus
Arkadaslar gereksiz gurultuye bende karsiyim yeri gelir allah belani da versin derim bebim istedigim tadinda ufak bi ses tatmin edici yani ne polisle ugrasim ne de insanlar sovsun
ben yardım ederim kardeşim ayıp ediyorsun. 1 ay kadar önce aynı işlemi yaptım orta susturucuyu söktürüp vanalı diye tabir ettiğimiz sistemi bağladım istediğim zaman açıp kapatabiliyorum maliyeti 280 tl oldu tavsiye ederim
Vanalı egzoz dediğin kumandalı olanmı elle açıp kapananmı kumandalıları bende düşünüyorumda bir zararı varmı acaba bide kumandadan açınca egzozun ucundan değilde direk ortadan biyerden geliyomuş ses varmı bilgin bu konuda
hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla tak kullan. sadece gazına gelip basınca yakıtı etkiler o kadar vanalı kumandalı demek zaten. orta susturucuya taktırdım kapak açık olunca hava susturucuya girmeden direk tahliye oluyor kapalı olunca susturucuya giriyor olay bundan ibaret
Vanalı olanların manuelide var elle kapıyosun vida ile Bu sistemin egzos ucunu ayrıcamı alıcaz. Gördüğüm kadarıyla o yok. Muayeneden geçme kalma durumu nasıl