0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar, yaklaşık 40 gün önce 2.el olarak aldığım 2013 model aracima detayli iç temizlik ve boya korumasi yaptirmak istiyorum. Aslında aracın kondisyonu iyi ancak önceki sahibi araçta sigara içmiş ve bu yüzden arabanin iç mekani bir türlü içime sinmiyor. Sirf bu yüzden sıfır almaya sicak bakanlardanim ama şartlar malum Aracin kapı kollarinda tırnak izleri ve iç mekan plastikletinde çizilmeler var. Tavsiyelerinizi bekliyorum, sadece ziebart'a baktim onlarda fiyat abarti geldi. Bu iş için maksimum 500 tl aile bütçemiz var ve Adana'da ikamet ediyoruz.
ben bu tarz işleri evimin arkasında olan Autoclub'ın genel merkezinde yaptırıyorum. (eğitimlerinin vs yapıldığı yer aynı zamanda) Sonuçtan hep memnun kaldım bugüne kadar. İsterseniz önce genel merkezi arayın, Elif Hanım ile görüşüp selamımı iletin, benim gibi biraz titiz olduğunuzu, Adana bayiisini arayıp sizinle özel ilgilenilmesini rica edin. kırmayacaktır sizi... Adana'daki bayinin konumu şöyleymiş;http://www.autoclub.com.tr/uygulamamerkezi.php?merkez=11
o plastikteki çizilmeler bende de var kabak gibi görünüyor onlar giderilmez herhalde amahavalar ısınsıninip binerkan ayağımı kapı döşemesine vuruyorum alt tarafına film çekicem kendim böyle giderse kötü görünecek bi yandan da göememiş gibi olurum diye korkuyorum
Adana'daki autoclub benimde aklimda daha onceki aracimda alış verişimiz var kendileriyle ama öncesinde sonax Şubesi olarak acilmislatdi sonra autoclub oldular. Sanirim sonax malzemeleri ile çalışıyorlar. Çağatay bey Elif hanim dediginiz kişi hangi konumda şirkette, tam anlayamadım kusura bakmayın.
Hepsi için bu bütçe yetmeyebilir, önceliklerinizi belirleyip yaptırırsanız daha iyi olur, sonax'tan da fiyat alın.
haha,ACT'ye ne olmuş yahu şimdi bir zamanlar TcT de ACT'nin Toyota bölümünden doğmuştu diyeceğim, kimse hatırlamayacak tabi doğal olarak
Ben hatırlıyorum o zamanlar ben ilkokulu bitirmiştim liseye geçecektim ger arabada act stickerı vardı.o zaman sadece modifiye forumuydu hatta ben ilk act açılıyor deyince siteyi kapattılarda açıyorlar mı demiştim bizde burdan sonax film yaptırıcaz bide iç dış yazlık temizlik,ne dersiniz?film 450 ₺ imiş :O