Gönderen Konu: Nerede temizletsem?  (Okunma sayısı 2223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '13
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
Nerede temizletsem?
« : Haziran 20, 2014, 08:03:35 »
Dostlar, yaklaşık 40 gün önce 2.el olarak aldığım 2013 model aracima detayli iç temizlik ve boya korumasi yaptirmak istiyorum.  Aslında aracın kondisyonu iyi ancak önceki sahibi araçta sigara içmiş ve bu yüzden arabanin iç mekani bir türlü içime sinmiyor.  Sirf bu yüzden sıfır almaya sicak bakanlardanim ama şartlar malum  -_- Aracin kapı kollarinda tırnak izleri ve iç mekan plastikletinde çizilmeler var. Tavsiyelerinizi bekliyorum, sadece ziebart'a baktim onlarda fiyat abarti geldi. Bu iş için maksimum 500 tl  aile bütçemiz var ve Adana'da ikamet ediyoruz.  :saygi:
Avensis elegant extra

Toyota Club Türkiye

Nerede temizletsem?
« : Haziran 20, 2014, 08:03:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
Ynt: Nerede temizletsem?
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2014, 08:41:59 »

ben bu tarz işleri evimin arkasında olan Autoclub'ın genel merkezinde yaptırıyorum. (eğitimlerinin vs yapıldığı yer aynı zamanda) Sonuçtan hep memnun kaldım bugüne kadar. İsterseniz önce genel merkezi arayın, Elif Hanım ile görüşüp selamımı iletin, benim gibi biraz titiz olduğunuzu, Adana bayiisini arayıp sizinle özel ilgilenilmesini rica edin. kırmayacaktır sizi... Adana'daki bayinin konumu şöyleymiş;

http://www.autoclub.com.tr/uygulamamerkezi.php?merkez=11
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2014, 09:39:28 »
Dostlar, yaklaşık 40 gün önce 2.el olarak aldığım 2013 model aracima detayli iç temizlik ve boya korumasi yaptirmak istiyorum.  Aslında aracın kondisyonu iyi ancak önceki sahibi araçta sigara içmiş ve bu yüzden arabanin iç mekani bir türlü içime sinmiyor.  Sirf bu yüzden sıfır almaya sicak bakanlardanim ama şartlar malum  -_- Aracin kapı kollarinda tırnak izleri ve iç mekan plastikletinde çizilmeler var. Tavsiyelerinizi bekliyorum, sadece ziebart'a baktim onlarda fiyat abarti geldi. Bu iş için maksimum 500 tl  aile bütçemiz var ve Adana'da ikamet ediyoruz.  :saygi:

Hepsi için bu bütçe yetmeyebilir, önceliklerinizi belirleyip yaptırırsanız daha iyi olur, sonax'tan da fiyat alın.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2014, 11:11:31 »

o plastikteki çizilmeler bende de var kabak gibi görünüyor onlar giderilmez herhalde ama
havalar ısınsın

inip binerkan ayağımı kapı döşemesine vuruyorum alt tarafına film çekicem kendim böyle giderse kötü görünecek bi yandan da göememiş gibi olurum diye korkuyorum :o :(
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2014, 11:14:11 »
ben bu tarz işleri evimin arkasında olan Autoclub'ın genel merkezinde yaptırıyorum. (eğitimlerinin vs yapıldığı yer aynı zamanda) Sonuçtan hep memnun kaldım bugüne kadar. İsterseniz önce genel merkezi arayın, Elif Hanım ile görüşüp selamımı iletin, benim gibi biraz titiz olduğunuzu, Adana bayiisini arayıp sizinle özel ilgilenilmesini rica edin. kırmayacaktır sizi... Adana'daki bayinin konumu şöyleymiş;

haha,

ACT'ye ne olmuş yahu :D

şimdi bir zamanlar TcT de ACT'nin Toyota bölümünden doğmuştu diyeceğim, kimse hatırlamayacak tabi doğal olarak :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2014, 12:52:02 »

Adana'daki autoclub benimde aklimda daha onceki aracimda alış verişimiz var kendileriyle ama öncesinde sonax Şubesi olarak acilmislatdi sonra autoclub oldular.  Sanirim sonax malzemeleri ile çalışıyorlar. Çağatay bey Elif hanim dediginiz kişi hangi konumda şirkette,  tam anlayamadım kusura bakmayın.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2014, 12:54:04
o plastikteki çizilmeler bende de var kabak gibi görünüyor onlar giderilmez herhalde ama
havalar ısınsın

inip binerkan ayağımı kapı döşemesine vuruyorum alt tarafına film çekicem kendim böyle giderse kötü görünecek bi yandan da göememiş gibi olurum diye korkuyorum :o :(
Kapı altlarina film güzel fikir ama pek dayanikli olmaz gibi geliyor bana.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 45000
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2014, 13:11:42 »

Adana'daki autoclub benimde aklimda daha onceki aracimda alış verişimiz var kendileriyle ama öncesinde sonax Şubesi olarak acilmislatdi sonra autoclub oldular.  Sanirim sonax malzemeleri ile çalışıyorlar. Çağatay bey Elif hanim dediginiz kişi hangi konumda şirkette,  tam anlayamadım kusura bakmayın.

Elif Sesler, eğitim merkezi müdürü şirkette. http://www.autoclub.com.tr/acteam.php

Doğrudur Bahadır Bey, eskiden sonax olan bir çok yer autoclub'a geçiyor çünkü Sonax'ı sonax yapan kişi, Turgut Yüksekdağ kuruyor bu firmayı... Bir çok kaliteli sonax bayii tek tek autoclub'a geçti. Alper Bey'in dediği gibi köklü bir forum geleneğinin de temeli var şirkette.

Sonaxın ürünlerini kullanmıyorlar bildiğim kadarıyla, yine alman bir firma ama neydi şu an hatırlamıyorum...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2014, 14:36:46 »
Hepsi için bu bütçe yetmeyebilir, önceliklerinizi belirleyip yaptırırsanız daha iyi olur, sonax'tan da fiyat alın.
İlk firsatta sonaxa ugrayip fiyat alacağim.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2014, 14:42:39 »
en son geçen yıl kurban bayramından önce ben bartın sonaxa sormuştum iç dış detaylı temizlik ve sterilizasyon için 250 tl civarı bişey demişlerdi. fiyat çok artmamıştır bence

Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2014, 14:47:30
sonaxın sitesine baktım şimdi detaylı iç temizlik ve sterilizasyon 360 tl ozonla dezenfeksiyon 90 tl motor temizleme ve koruma 90 tl  ama bayide pazarlık yapıyodum ben siz de deneyin motor temizliğini yaptırmıştım iç dış yıkamayı beleşe yaptırıp 75 tl de para vermiştim  :D
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 21, 2014, 21:05:31 »
Bugün çıkıp farklı firmalardan fiyat aldım. Detaylı iç temizlik ve boya korumasina ek olarak birde cam filmi ekleterek fiyat aldım. Bebden önceki sahibi araca rastgele bir yerde cam filmi taktırmış, filmler hem çok biçimsuz duruyor hemde çok koyu, karanlik çıktığında sağı solu göremiyorum, birde polis amcalar sıkıntı çıkaracak diye korkuyorum. Neyse çok uzatnadan fiyat bilgisi yazuyorum, sizden fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
1. Ziebart : 1400 tl ( boya koruma, detayli iç temizlik, ömur boyu garantili cam filmi, cam filmi konusunda çok iddialilar bu arada, motor koruma, ön kaput filmi ) Paket olarak satın almam gerekiyormuş, bu fiyati 27 hazirandan önce veremiyorlar, kampanya başlayacakmış ) Birde ekstra çocuk koltuğunu özel antibakteriyel temizlik sözü verdiler.
2. Sonax : 1000 tl. Premium paket + cam filmi. ( Motor temizliği ve korumasi, detayli iç temizlik ve Sterilizasyon, boya korumasi ve jant temizliği, koltik koruması v.s. )
3. Autoclub : 700 tl, 400'ü detayli iç temizlik ve Sterilizasyon,  motor koruma ve boya koruma, 300 cam filmi. Bahsi geçen şube eski sonax bayisi ve sonax ürünleriyle bütün işlemleri yapacaklarını söylüyorlar.
4. Autoking : 400 tl boya koruma ve mükemmelleştirme (pp3), diamond detaylı iç temizlik ve Sterilizasyon. 300 tl'ye 3M cam filmi (anlaşma yapmışlar 3M'le, eleman gelip autoking bayide uygulama yapacak) 

Benim aklıma en çok autoking yatti,  yalniz autoking'den aldigim fiyat peşin olunca oluyor sadece, taksitle 812 tl istediler :(
Siz nr diyorsunuz arkadaşlar?  :saygi:
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 21, 2014, 22:34:27 »

haha,

ACT'ye ne olmuş yahu :D

şimdi bir zamanlar TcT de ACT'nin Toyota bölümünden doğmuştu diyeceğim, kimse hatırlamayacak tabi doğal olarak :D
Ben hatırlıyorum o zamanlar ben ilkokulu bitirmiştim liseye geçecektim ger arabada act stickerı vardı.o zaman sadece modifiye forumuydu hatta ben ilk act açılıyor deyince siteyi kapattılarda açıyorlar mı demiştim :) bizde burdan sonax film yaptırıcaz bide iç dış yazlık temizlik,ne dersiniz?film 450 ₺ imiş :O
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 21, 2014, 23:22:11 »
Ben hatırlıyorum o zamanlar ben ilkokulu bitirmiştim liseye geçecektim ger arabada act stickerı vardı.o zaman sadece modifiye forumuydu hatta ben ilk act açılıyor deyince siteyi kapattılarda açıyorlar mı demiştim :) bizde burdan sonax film yaptırıcaz bide iç dış yazlık temizlik,ne dersiniz?film 450 ₺ imiş :O
film 450 tl mi :D okunmuş film mi :D lumar ahmet te bile camin tanesine 50 tl den 250 ye çekiyo ki lumar ahmet bu işin uzmani ama haberleride gördüyseniz geçen akşam baya ceza yazmişlar bu kadar pahali bir şeye gerek yok 100 150tl ye düzgün yapan bir yer bulunup ucuza yaptirin çevirme falan olursa söker atarsiniz ceza yemezsiniz hemde çok para vermediginiz için dokunmaz okadar
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...:):)...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 27, 2014, 19:13:56 »
merhaba arkadaşlar ben de 2011 corolla at aldım ve haftaya ankarada 3m e detaylı temizlik için götürecem. sonuçları buradan sizinle paylaşrım... :tamam: