0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali hocam otomatik klima değişik modlara alarak havayı mümkün olan en homojen düzeyde ısıtıp soğutuyor.Belki farkına varmadınız ama sürekli mod değiştirir.Istanbul'dan selamlar
Benim tasvip etmediğimden dolayı yaptırmadığım kemer ikazı söndürülebiliyor. Başka da bir özelliğine dokunulamıyor kayda değecek.Eski ve tecrübeli servisten ayrılan ustamın söylediği...
Büyük konuşmak gibi olmasın en son yapacağım iş bile değil aslında bunun gibi güvenlik önlemlerini hiç kapatılmayacak şekilde yapmak gerekiyor. Merakimdan soruyorum yol bilgisayarindan mi değişiyor bu guvenliksiz özellik ?
Ben genelde "can yoldaşım" diye hitap ederdim çok kibar kaldı yanında şimdi... Bunu hemen denemek istiyorum en kısa sürede deneyeceğim teşekkürler bilgilendirdiniz
Denediniz mi Burak bey? Ben ne yaptıysam olmadı. Tüm kombinasyonları denedim yapabildiyseniz aşamaları yazabilir misiniz?(Bence follow me yok )
Touch screen olan araçlar sahipleri: my.toyota.eu ya üye olun,araca gidip araca telefonunuzla internet verin. Sonra setup a basın ordan genel menüsünde internete bağlan diye bi menü var galiba orda my.toyota dan ayar al ve ayar göndere basın sonra pc ye geçin my.toyota.eu da araç ayarlarına girin orda ayarlar görünüyor. Orda size ayar yapılma imkanı sağlıyor ayar yaptıktan sonra aracı yine internete bağlayıp ayarları alın demeniz yeterli . Ayrıntılı bilgi e160 a açtığım navigasyon güncellemede görebilirsiniz
Sadece Touch ve Touch2 olsa dahi oluyo illa kimsenin bi yere gitmesine gerek yok (Go) [emoji2][emoji1]
Kaan bey gerçekten çok dokunaklı oldu bu Yeri gelmişken, acaba Navitech için Toyota nin Touch yazılımı yuklenebilir mi ?
Birebir kopyalanması yasak ama yazılımda biraz düzenleme yapıldığı takdirde problem olmaz.mesela açılış ekranına TOYOTA . yazılırsa farklı bi yazılım olur
Navitech'lerin açılış ekranına zaten bütün markaların logoları yüklü diye biliyorum Kaan.