0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taktırdığınız yetkili servise götürseniz? başka bir ilde mi taktırdınız?
hocam 2. el aldım o da gebzeden almış taktırmış gebze bana 250 km toplam 500 km eder mecbur ankarada baktırmam lazım Birde garantisi bitmiş olmalı sonuçta 3 sene olmuş
Arkadaşlar haftaya inşallah serviste takılan ve arızalanan park sensörüme baktıracağım.Takmak için şimdi tamponu falan sökmek gerekebilir onun içinde servise yaptırmak mantıklı diye düşnüyorum.Şimdi yetkili servis olarak Ankara'da hangi servisi önerirsiniz?Alj,toyan,vs...
Toyota servisine değilde direk sensör firmasınamı gitseniz ki? Forumda okumuştum cenmax marka takılıyor herhalde. Arızalı birşey varsa arıza gidermeye çalışırlar Toyota servisi direk değiştirmeye kalkabilir
Ali hocam selamtoyotalarda park sensörleri arkadaşların dediği gibi cenmax marka.ankadarda cenmax yetkili servisini bulup orada tamir ettirebilirsiniz.Çok komplike bir iş değil gözünde büyüttüğün kadar fazla para isteyeceklerini sanmam.ort. 50 TL gibi biter sanırım.Istanbul'dan Selamlar ,kolay gelsin.cenmax ankara diye arartınca burası çıkıyor bir bilgi alabilirsiniz.Uslu Oto Alarm&Yedek Parça, AnkaraAnkara Halk Pazarları, Çarşılar ve PasajlarTurgut Özal Blv, AnkaraAnkaraT: 03123420428
Sorununuz nedir acaba?
hocam haklısınız düşündüm bunları ama şöyle bir sorun var şimdi diyelim sensörü değiştireceiz derlerse o zaman sensörleri cenmax servisleri boyamıyor ki siyah sensörleri füme araca takacaklar acaba önce cenmax servisine mi gitsem bilemedim.sorun şu: geri vitese takınca bir kez aktif olduğunu belirten biip sesi geliyor başka ses gelmiyor isterseniz duvara çarpın servisi aradığımda buzzer arızası olabilir dedi ama cenmax servislerine güvenemedim işin aslı buMesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2014, 17:32:07teşekkürler hocam aklıma takılan işte nasıl bir elektrikçi önceden bilemediğim için olmadı belki önce cenmax servise giderimMesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2014, 17:32:42sorun şu: geri vitese takınca bir kez aktif olduğunu belirten biip sesi geliyor başka ses gelmiyor isterseniz duvara çarpın servisi aradığımda buzzer arızası olabilir dedi ama cenmax servislerine güvenemedim işin aslı bu
Buzzer arızası olsa hiç ses çıkmazdı her halde. Sensörler algılamıyor olabilir bence gitme önceliğini Cenmax'a verin
Ekranin arkasinda ve yaninda butonlar var. oradan ses ayari yapiliyor. Biliyorsunuzdur. Yikama esnasinda falan basilmis olabilir. Bir hatirlatma.
Ali hocam sizin araçta park sensörü araçtan bağımsızmı yani panelde vs bir bağlantı varmı yoksa sadece buzzer mi ötüyor??bağımsız sitemse aslında tamire bile gerek yok 40 TL ye kadar var piyasada alın kendiniz takın takması çok basit.Geri vites lambasından besleme zaten geliyor 4 sensörde zaten plastik somunlu üzülmeye değecek bir olay değil.
yardımınız için herkese teşekkürler.hocam kendimiz takarızda ben boyama işine kafayı taktım sensörleri boyamak lazım işte.Olmadı sensörler onarılmazsa cenmaxtan orijinal taktırsam siyah sensörlü olanından sonra rütuş boyası alıp kendim sensörü boyasam olur mu acaba? rastgele boya sensöre zarar verir mi? işte kafamda türlü sorular