0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=230474553&cd=635386127270000000&asrc=sthemde aracımla birlikte geldim yaaaa...hadi hesaplıyak mııııı
Bu araç 14.500 euro 1,8 cc %90 ötv'ye tabi + üzerinden %18 KDV = sadece bu iki vergi ile 32.509 euro oldu bile
bu konuyu bence sabitleyelim derim çünkü dallanıp budaklanacak bir konu bence yönetici abilerimiz uygun görürse tabi.bilgiye ek olarak şunuda eklemekde fayda var.gümrük birligine dahil olan bir ülkeyiz.bu da şu anlama geliyor.gümlük birliği içerisinde olan ülkelerden araç getirildiginde gümrük vergisinin alınmaması..eger dogru biliyorsam.
diger yapılacak harcamaların tutarını bilmiyorum ama ortalama yuvarlıcak olursam tl cinsinden 105bin tl nin altı imkansız gibi duruyor hesaplamalar öncesi ben hesaplamalar sonrası bir hayal başlamadan bitti
bu kabası bile inanılmaz birşey gerçekten.yani sölicek söz bulamıyorum peki diger konuda paylaştıgım 2 tane araç alıp 6 ayda bir bulgaristana gidip araç degişikliği yapma konusu dogrumudur.6ayda bir aracı degiştir digerini sok ülkeye mantıgı.tekrar paylaşmama gerek varmı sadece meraktan soruyorum boş işlere kafa yoruyoruz ama takıldı kafaya birkere