0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonunda bir meslektaş buldum kendime. Fotoğraflara web siteniz üzerinden baktım.İlginç bir şekilde Kapadokya otellerini hiç merak etmemiştim. Oradaki otellerin iç dizaynı böyle mi ?
çoğu böle diye biliyorum çok cezbedici konumları görsellikleri ve manzaralara sahipler.hep iç çektirir bana ama gidemedik birtürlü
değerli meslektaşım siz nerede ne işle meşgulsunuz acaba
Butik demek ev sıcaklığını otel ortamıda hissettirme anlamına geliyor, bizde onu yapmaya çalışyoruz tüm misafirlerimize münkün mertebe ismiyle hitap ederiz, sevdiği lezzetleri akılda tutup sormadan tekrarlarız, bir kapadokyaya insanlar kafa dinlemeye geliyor akşam saatlerinde falan ürkütücü bir sessizlik kaplar buraları, durum öyle olunca deniz kum eğlence değilde, huzur bulma yeri olarak tercih ediliyor, bunuda en güzel japonlar yapıyor diyebilirim..bu arada otelinize baktım oralara yolum düşerse uğrayacam inşaallah...
estağfirullah efendim siz daha kıdemlisiniz esas ben faydalanmak isterim tecrübelerinizden.. aynen bahsettiğiniz gibi ev sahibi misafir ilişkişi içerisinde dönüyor olay, bir çok misafirimizin özel bilgileri facesi bilgilerimizde mevcut hatta marjinal bir örnek vereyim doğum gününde hediye gönderdiğimiz misafirmiz bile var gerçi önce o bana göndermiştide diğer işimize nazaran biraz daha kolay ve zevkli bir meslek diyebilirm en büyük sıkıntısı sezonluk olması maalesef kış aylarında bir çok otel kapatıyor yılın 8 ayı çalışan hatrı sayılı miktarda otel var diyebilirim..