0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oralara ince bi şekilde çift taraflı bant yapıştirabilirsin
aynı arabadam sizde de var olmadı mı böyle birşey sizde? çift taraflı bant yapıştırırsam kompozit yapışır ona hem de toz vs yapışır kalır üsütünde bir de size kişisel sorum olacak kişisel iletinde comfort extra special edition yazıyor normal comfort extradan farkı nedir onun?
Ahaha öylesine yazmıştım onu ya bana özel versiyon demek yani arada ses yapıyor tutma yerlerinin ordan silikon sprey denedim ama fazla birşey farketmedi şimdi çift taraflı bant düşünüyorum.Nasıl olsa görünmeyen bi yerde.
yasin sana dediğim sünger siyah zaten hiç bir şekilde belli olmuyor benim arabaya serviste yapıştırdılar uğraşma folyo falan ya servise git yada nette araştır
Oraya cıft taraflı bant yapıstırabılırsınAncak bantın pandızota degecek kısmındako etıketını kaldırmazsan yapusmaz.Yada bıldıgın cam sungerlerı var.2 tl falan.Al onu yapıstır.Cam kapı sungerı.Oncekı hb corollamda yapmıstım cok farkedıyor.
cam kapı süngerini ben de düşündüm de abi neticede yapıştıracağım yer salonun kapısı olmadığı için çok da hoş olmayacak. benim amacım hem görüntü hem işlev
Siyah elektrik bandi 2 tur at keyfine bak :-)Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2014, 00:14:01Bagaj pandizotu kismi 2 kademeli olması lazım koltuk pozisyonuna göre ayarlarsan ses yapmaması lazim yanlış hatirlamiyorsam.
İki pozisyonu var diye hatirliyorum, ama şöylede olabilir ilk pozisyonda girip bastirinca yerine oturuyor olabilir. Elektrik bandi yariyor bende de ses vardı iki tur attım kesildi hem tam oturuyor, elektrik bandida yumuşak olduğu için sesi kesiyor.