0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam abi diğer konuda da yazdım ama o dısardaki tuşları konsolu gri bölgeyi tam olarak sökmemiz mi gerekiyorr .tam anlatım yaparmısın acabaa... emeğine sağlık du arada
sağol abii güzzel olmuşş terra modelinde video var izledim ama bizim kisinin videosu yok bulamadım...tuşları bu hafta sonu iş yerinde uğrasacağım bakalımm..yaparsam yazarım ama foto yükleme cok karısık bu sistemde .. foto için uğrasırım bakalım.. saygılarr
naptınız arkadaşlarklima göstergesinin solundaki azaltma çoğaltma tuşlarını nasıl sökeriz
Merhaba,Resimdeki mavi butonu yerine nasıl oturttunuz ben bir türlü beceremedim...
Benim 7 düğme çalışmıyordu. Bakırköyde Dilek elektronikte hepsini değiştirdim. 70 tl falan tutmuştu. Şimdi sol düğmelerin ışığı yanmıyor tekrar gidicem gibi duruyor..
aslında değişimi çok kolay ama bulamadım geçengün 20 saat gezidim sanayi elektronikçi bırakmadım 2 tane zor buldum 1adet eksik kaldı bakalım
Yeni konu açmak istemedim.Bu panel arkasındaki ampulleri yatagi ile İnternete bulabileceğim bir yer var mı? İsmi tam olarak nedir.Bir de 4 floşör yanmıyor arkasında ayrıca ampül mü var sokunce değişmesi uğraştirir mi acaba?Son olarak far ayar ve dikiz aynası ayar tarafida karanlık sanki orda da ampul olmalı yanılıyor muyum değişimi uğraştırir mı?Teşekkür ederim
Klima yönlendirme arkasındaki bütün ampulleri duy ile beraber intertte nerde bulabilirim.Ya da bildiğiniz bir yer varsa özelden iletişim atsanız kargo ile gönderse satın alsam sizlere zahmet Yaşadığım yer küçük olduğu için bulamadım Elektronikçilerde tel bacak var ama kimi cok küçük oldu kimi çok büyük.
Teşekkür ederim.3 farklı ampül var göstergede.3 tanesi büyük.1 tanesi çok küçük beyaz şeklinde bunlar da sıkıntı yok diğerleri 5 ya da 6 tanesi olması lazım t4 2 olabilir. Tam ölçüsü yazmıyor.Ama aracımız aynı uyar diye düşünüyorum kasa farklı olsa da.
Tel bacak ampül almıştım duya doladim taktım.Koku ve duman cikti sebep ne olabilir zarar gelmişmidir elektronik karta acaba ne yapmaĺiyım Sarı ve mor duy ebatı aynı ama farkı var mı neden renkleri farklı Orijinal sağlam ampül de yanmiyor ekran ışığı yanıyor saat ve hava yönlendirme ekranları Sigorta falan bir şeye bağlı mı burası acaba Mesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 22, 2023, 17:23:37[/time]Sorun tel bacaklarda çapraz geçmiş biri birbirine temas etmiş sanırım ondan koku ve duman düzelttim ama ampulleri hiç biri yenmiyor.İnşallah elektronik zarar yoktur Neden yanmiyor olabilir.Düğmeler aktif çalışıyor dörtlü saat klima tuşları vsMesaj Birleştirildi: Mayıs 22, 2023, 20:03:53Elektronikçiye götürmem gerek parçayı kısa devre var arkdaski derelerde biri kopmuş inşallah çok buyuk bir sorun olmadan çözeriz