0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlarYazın uzun yol için ön ve arka lastik basınçları ne olmalıdır?Fabrikadan ne kadar basılmışsa daha karışmadım.Araç corolla premium manuel banzınli.Saygılar
Lastik basıncı azaldı mı uyarı veriyor mu bu araçlar?Yoksa ara sıra kontrol mü etmeliyiz?
Teşekkürler arkadaşlar.Arabada lastik basınç uyarı hatası vermiyor.Bu lastik basın uyarı sadece basınç düşüklüğünde mi uyarı veriyor yoksa basınç artışında da uyarı veriiyormu acaba?Saygılar ve teşekkürler
set edilen değerlerden farklılaşınca hem fazla ham az yönde uyarı veriyor diye biliyorum.
Aracdaki 5 lastigin basinclarinda ister azalma isterse fazlalasmada farklilik varsa uyari veriyor.
2014 toyota corolla lastik basınçları kaç psi olacak. ön arka farkedermi?ben en çok 130-140 km hızla gidiyorum. aracı alalı 5 ay oldu hiç bakmadım lastik basınçlarına.kitapçığına baktım pek bişey anlamadım.bi hızlı bi normal bide eco mod var.Hepsindede lastik basınçları farklı.Bizim lastik uyarı sistemi kaç psi e göre ayarlanmıştır?
Onler 36 arkalar 32 diyorlar, ancak araba yolda geziyor.... 33/33 yaptim corolla 1.4 d4d yolda gezinme ve ruzgar savrulmasi problemi bitti. Bilginize....
Recep bey 36 çok yüksek değerler normal kullanım için. 32 veya duruma göre 33 dür. 36 da çok hoplar zıplar araba. birde önler ve arkalar aynı olur. ön ve arka farklı basınç olacak arabalar değil bizim kullandığımız arabalar. ki doğrusunu yapmışsınız sonunda.