0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle Fransız dizel araçları her ne kadar kaporta güvenlik yürüyen aksam ve plastik kalitesi çok çok iyi olmasa da Fransız dizeller yakıt olarak çok iyiii
Çoğu kişi çamurlukları plastik diye sağlam değil zenneder ama. Gerçekten çok sağlam arabalar. Çamurluklar plastik olabilir ama şase si çok dayanıklı. Tecrubeyle sabittir Yürüyen olarakda dayanıklı. Megane 2 yi sattığımızda 146.000 deydi ne motoruna anahtar değdi nede 1 kez herhangi biryerinden sorun çıkardı. Gram yağ yakması yoktu ve Egzozundan siyah duman attığını göremezdiniz Adam gibi binince mükemmel arabalar. Yakıt konusuna gelince tartışılmaz zaten. Şöyle söyleyeyim corolladan inip megane a binince hiçbir eksiklik hissetmiyordum aksine megane içeri daha az ses alıyordu ( dizel olmasına rağmen ) Ve corollada olmayan bir çok donanım mevcuttu aynı yılda üretilmiş 2 araç olmasına rağmen...
Renaultun 1.5 dizeli gerçekten çok iyi sınıfının en az şikayet edilen sorunsuz motor şu aralar 1.6 132bygri çıkarttılar o daha da az yakıyormuş. Renaultun benzinli arabaları eleştiri alıyor. Ama megane2 kalıbının arabası değil. 950 kilo bir araba şişirme geliyor. En dayanıklı serisi laguna ölümden döndük laguna2yle kaportacılar şaselere inanamadılar.o kadar kalın şaseler vardı düzeltemesi de zor oldu.Başka arabayla yapsaydınız imkanı yoktu dediler. Renaultta sağlam araba laguna o da tutulmuyor.
Arkadaşın Accent erası verilen değerlere çok yakın cidden yakıtı gayet iyi 1.5 dizel.fakat kağıt gibi araba
Uzun yolda az yakar sebebide kasa hafif motor güçlü zorlanmaz. Ama şehir içi trafikte affetmez 8 lt leri görür. Birde motorlarıda uzun soluklu değil 100 binden sonra turbo ister çoğu. Çünki motorları tam kapasite çalıştırıyolar. İpi kopuk uçurtma gibi arkalarından gidemezsin
Bizim apartmanın yöneticisinde vardı. Bir gün baktım ön tamponun yarısı yok, hayırdır dedim kediye çarptım dedi
Turbo kanusunda haklısınabi aşırı beslemeden dolayı 100 binde sonra bitiyor.120 geçtikten sonra bildiğin uçuyor.arabayı rüzgar kontrol ediyor
Bizde benzinli 1.3 getz vardı oda öyle uçuyorda duramıyor işte Eralar dahada beter arkadan kayıyo direk Ama yinede parasına göre çok güzel arabalar.