Gönderen Konu: Yaris 1.3 Sol Special (2004)  (Okunma sayısı 1567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Yaris 1.3 Sol Special (2004)
« : Haziran 14, 2014, 21:39:22 »
İyi akşamlar ;2004 Model Yaris 1.3 Sol Special almak istiyorum. Daha önce Alman arabaları kullandım. Toyota umarım Alman sağlamlığını aratmaz. Değerli forum kullanıcılarına sormak istiyorum. Bu araç nasıl bir araçtır. Kronik sorunları varmıdır. Güvenlik ve konfor açısından ne durumdadır. En önemlisi yakıt açısından nasıldır ? Sürat  ve güç konularını pek önemsemiyorum konfor,güvenlik ve sürüş rahatlığını ön planda tutuyorum.   genelde şehir içinde (İstanbul) kullanacağım. Tabi birde şehir içinde hızlanma performansı güvenli sürüş için önemli bir durum. Ayrıca bahsettiğim Yaris'in fiyatı 18000 lira ve 114.000 kilometrede .Sizce pahalı mı ? Saygılarımla

Toyota Club Türkiye

Yaris 1.3 Sol Special (2004)
« : Haziran 14, 2014, 21:39:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris 1.3 Sol Special (2004)
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2014, 21:55:11 »
Bahsettiginiz arac TMMF (Toyota Motor Manufacturing France) uretimidir yani Japon muhendisligi ile urerilmis Fransiz menseilidir.

Kronik bir sorunu olmaksizin hangi Alman araclarini kullandiginizi bilmiyorum ancak ayni saglamlik hissini alamayabilirsiniz.

Yakit tuketimi olarak sakin kullanimlarda cok iyi degerler yakalayabilirsiniz, gerekli oldugunda gayet atak bir aractir, ozellikle otomatik modeli klasik tork konvertorlu ve elektronik kontrollu otomatik sanziman oldugundan cok konforludur.

Guvenlik konusunda sinifinin standartlarindadir ancak hissiyat olarak bunu gostermez, surus konforu konusunda tatminkardir sadece koltuklari uzun yolculuklarda rahatsiz edici olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris 1.3 Sol Special (2004)
« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2015, 12:58:18 »
bende yeni aldım aynen dediğiniz gibi